Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 5. november 2010

En liten kosebamse :)

Viser her en kosebamse til minstegutt som storesøstera har laget:). Hun har tegnet bamsen, valgt stoff (gamle sengetøy), klippet og sydd mesteparten selv. Jeg har hjulpet til innimellom når det har vært nødvendig -og har sydd på øyne, nese og munn etter at hun hadde tegnet dette på først):


Baksiden er grønn med blomster (skulle egentlig være fremsiden ifølge snuppa- men bamsen ville det annerledes etter den ble fylt med vatt, hehe). Falt godt i smak hos lillebror!

Med dette redigerte innlegget er snuppas bamse med i Foreldremanualens konkurranse: Kreative barn :). Klikk deg inn og se på de koselige bidragene. Dersom du synes snuppa fortjener det kan du gjerne trykke liker på bidraget vårt ;).

4 kommentarer:

 1. Nydelig pute og bamse.
  Du må hilse så mye til storesøster og si hun er kjempeflink!!
  Ønsker deg og dine en nydelig helg.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 2. Kjempesøtt! Herlig pingvinstoff og herlig bamse. Det blir utrolig sjarmerende når man bruker barnetegninger som utgangspunkt! Ha en god fredagskveld! Klem, klem.

  SvarSlett
 3. hei:)

  Morsom pute du har sydd - MEN, jada - det kommer et men nå - for den bamsen var superproff- så nå må jeg bruke det gamle ordtaket: som mor - så datter :)

  Ha en flott helg både du og "den store kunstneren" - og resten av familien selvfølgelig - Klem fra Mimmi:)))

  SvarSlett
 4. Så søt pute, morsomt stoff:)
  Og så herlig med en bamse laget av storesøs, den blir sikkert en favoritt ♥

  Ha en herlig dag!

  Klem Line

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...