Jeg lagde en foccacia etter ny oppskrift sist uke. Skulle ha den til en mexikansk suppe jeg skulle servere fredagskvelden. Heldigvis lagde jeg foccaciaen onsdagen (frøs den ned)- for det var opplegg. Først skulle den heve to timer, så skulle litt mer ingredienser i- hvile ti minutter før jeg eltet inn oliven og timian- så hvile ti minutter før jeg bearbeidet den i fem minutter. Hvile ti minutter til før den ble kjevlet ut og etterhevte i en time.... puh!
Det var mye arbeid for et brød, men så ble det godt også;)
Ferdig resultat:
Tusen takk for koselig kommentar:)
SvarSlettLitt arbeidsom deig ja, men det så veldig godt ut da:)
Legger meg til som følger hos deg:)
Klem Ea
Å, foccaciabrød er så godt og ingenting slår hjemmelaget!
SvarSlettHei :)
SvarSlettMhm, det så kjempegodt ut:) Så flink du er:)
Klem:)
Mmmmm...det såg godt ut.
SvarSlettEg har ei oppskrift på kjempegodt focciabrød som er mye enklere enn den du har.
Kanskje eg skal ha det i forening en gang så får du den.
Klem
Å det så veldig godt ut mmmmmm
SvarSlettKoselig blogg du har,legger meg som følger jeg,og velkommen til meg om du ønsker..
Ha en fortsatt fin dag
Klem fra Fruen (Heidi)