Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

mandag 11. oktober 2010

Skal tidlig krøkes...

Mellomste gutten i huset har en stor forkjærlighet for matlaging- særlig baking av kaker, muffins og lignende. En liten søtmons er han:). Han vil bake til alle døgnets tider og skal være med på alt kjøkkenarbeid. Veldig koselig, litt plagsomt og det kan gå veeeeeldig treigt. Men man må jo oppmuntre de små når de synes noe er kjekt. Så her knuses både egg og sjokolade i sakte kino....

Mormor til gutten synes han skulle få en egen kokebok siden han liker baking så godt. Men når man går inn på en bokhandler og spør etter bakebøker til tre år gamle gutter så er det ikke så mye å finne;). Det endte opp med boka Cupcakes siden han er så glad i muffins (det er ikke det samme som muffins altså- men ganske likt). Det ble til at snuppa fikk en kokebok for jenter og jeg fikk en med kjeks og småkaker- kjempekjekt!!!!


Poden vet tydeligvis også i hvilket sjikt han skal legge seg vedrørende baking.... Vi var på en butikk i helga og da stoppet han ved en kjøkkenmaskin og erklærte høyt og tydelig at den ville han at vi skulle kjøpe! Han spurte to -tre ganger om vi ikke kunne kjøpe den. Hadde ikke vært meg imot - for det var nemlig en Kitchen Aid han la sin elsk på!!!! Han synes visst ikke at min enkle Philips håndmikser er så bra.....

9 kommentarer:

 1. Cupcakesboka har jeg og. Har prøvd et par oppskrifter og de har falt i smak her iallefall! :)
  Jeg har og bakeglade barn. :)

  SvarSlett
 2. Så herlig Bendik er da :-).
  Gleder meg til å smake noen av rettene både fra den ene og andre boken neste gang jeg kommer på besøk.
  Klem.

  SvarSlett
 3. åhhh, den lilla KA ga meg litt åndenød... ligger dessverre laangt utenfor mitt studentbudsjett. Har bare håndmixer jeg og (trodde jeg var den eneste) ;)

  SvarSlett
 4. Hei.

  Min datter på 11 år har også fått interesse for mat og matlaging i det siste. Men det skyldes nok skolekjøkkenet. Men moro at ho vil delta. Skal ikke nekte henne det.

  Kanskje det blir ny KA på deg til jul??

  Klem Mona C

  SvarSlett
 5. Tenk så mye godt du har i vente fra sønnen din, en sønn som baker sine egne bursdagskaker etterhvert høres veldig fint ut

  SvarSlett
 6. Så morro at han liker det..fortsett å oppmuntre han til det..og gutten vet tydeligvis hva kvalitet er siden han vil ha en kitchen aid.. det vil jeg ha også hihi!

  Ønsker deg en flott høstuke!
  Klem fra Thea

  SvarSlett
 7. Hihi, så herlig!! Min lille er også veeldig opptatt av kjøkkenmaskinen. Siden det er pappaen som stort sett baker og lager mat her i huset, så løper han ofte rett bort til døra til boden og lager en sånn brummelyd og peker når faren kommer inn døra. Det betyr: "finn frem kjøkkenmaskinen, nå skal vi bake!" ;)

  SvarSlett
 8. Mente bestemt at vi hadde en Mickey Mouse bakebok, eller var det kokebok?, i huset her da ungene var små. Men det er jo lenge siden nå, så kanskje den ikke er å få lenger!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...