Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

mandag 5. mars 2012

Tenner og ekstra tenner og ikke tenner osv....

Fikk en telefon fra barnehagen i morges. Mellomsten hadde løpt på ei dør og dunket fortanna si ganske så hardt. Mellomsten har tidligere dunket fortanna si så den måtte trekkes, så derfor har han bare ei tann nå.... fortann altså.... Jeg fikk bange anelser og tenkte at nå må vi trekke den også.... For kjekke barnehagedamen forklarte at tannkjøttet over tanna var blått, uffameg.
Sist gang måtte poden ta hele fire sprøyter før bedøvelsen funket når de skulle trekke og han hyyyyylte hele seansen. Det var LITE kjekt for å si det mildt...

Jaja, jeg fikk nå ordnet time til tannlegen og vi stilte opp der kl. 14.00 som vi hadde fått beskjed om.... Klokka ble 14.17 så tikket det en melding inn på telefonen: påminnelse om tannlegetime tirsdag 6 mars kl. 14.00.... Åneidu, jeg hadde vitterlig fått beskjed om at jeg kunne komme i dag! Heldigvis husket tannpleieren at hun hadde snakket med meg og fikk ordnet det, for hun hadde satt det opp feil dag. Pjuh!Flinke gutten satt fint på stolen og de konstanterte at tanna satt fast som den skulle, og at det ikke så betent ut ennå. Men vi skulle komme tilbake på kontroll i slutten av neste uke. OG de så på røntgenbildet at det var noe som kunne ligne på en ekstra tann som lå mellom de to andre fortennene... så da blir det nok henvisning til spesialist også. Hell i uhell får en vel si. Er jo greit å få sjekket det ut og eventuelt få bort den tanna (på ene eller andre måten,,,, grøss....) før de andre vokser skjevt på grunn av den. 

Jau, det var det viktigste som skjedde her i dag. Utenom det har minstemann nå feber, diare og snue..... så det så! Håper det går fort over så vi kan feire to-årsdagen hans som planlagt til helgen:). 

5 kommentarer:

 1. Hell i uhell ja.
  Håper han slipper noe ekstra med tennene videre da. Bortsett fra det som allerede er oppdaget.
  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Oi. Det var jo litt spesielt. Lykke til!

  SvarSlett
 3. Huff, stakkars! Godt det så bra ut foreløpig da, og sikkert veldig greit å få sjekket ut i forhold til den ekstra tannen..

  SvarSlett
 4. Høres ikke akkurat ut som en heidundranes dag :-/ Håper denne blir bedre, og at det ordner seg med tenner, enten de er der eller ikke ;-)

  SvarSlett
 5. Uffda!! Ække så greit med tenner alltid, det vet jeg alt om! Håper minsten blir fort frisk :)

  Ha en flott dag :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...