Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

mandag 29. august 2011

Hodejegerne!

I går var gemalen og jeg, og et vennepar på kino. Vi prøvde å huske sist vi var på kino sammen, uten barn, ikke på barnefilm.... og fant ut at det husker vi ikke... Kanskje det da var på tide med en kinotur på voksenfilm??? Ja, det var det jammen. Vi hadde vel ikke kommet på å gå dersom vi ikke hadde blitt spurt da, men vi kom oss nå på kino iallefall :). Burde bare gjøre det mer.

Vi så Hodejegerne. Jo Nesbø sin bok. Jeg har ikke lest boka, jeg har faktisk ikke lest ei eneste Jo Nesbø bok og det gremmes jeg over!! Fysj og fei, at det går an. Alle de bra bøkene han har skrevet (har jeg hørt), og så har jeg ikke fått fingern ut til å lese ei eneste ei.
Venninna vår som var med hadde lest boka og hun synes at filmen dekket boka ganske bra. Det er jo ikke alltid det skjer når det blir film av ei bok, så det er jo bra!


Venneparet vårt var endel tidligere ute enn vi var og hadde kjøpt oss både billetter, Urge! og Bounty. De er herlige:). Tror de så for seg at vi kanskje kom litt senere enn dem.... ;).


Iallefall- filmen- den var veldig bra synes både jeg og mannen- og venneparet vårt. Skikkelig action til tider, men også litt kjærlighet. Kjekk film! Litt blodig til tider, men det kan man tåle. Aksel Henie gjorde en god figur i hovedkarakteren og de andre skuespillerne var også gode. For eksempel han i midten over her, Nikolaj Coster Waldau, kunne jo gått på kino bare for å se ham :).

Alt i alt var det en god filmopplevelse som kan anbefales.

5 kommentarer:

 1. Kjekt med ein vaksentur på film! Lenge sidan sist for oss også. Kanskje hodejegerne er tingen når me endeleg får fingeren ut? Takk for tips:)

  SvarSlett
 2. Den filmen har jeg lyst å se. Jeg er ikke så veldig fan av norske filmer, men denne har fått bra tilbakemelding.

  Takk for tips.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 3. Så flott å høre at filmen var fin:)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å se filmen, og jeg har lest boka:) Jo Nesbø sine bøker anbefales varmt:) Han skriver drivende godt:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Så koselig at dere fikk voksentid sammen.. hihi! Det er nok viktig å huske på i en hektisk hverdag.

  Og du, det er ikke bare du som ikke har lest Nesbø ;)

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...