Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

lørdag 20. august 2011

Endelig ferdig, ikke som planlagt- men ferdig....


Heklet mitt er ferdig- til sist!!!!

Det som skulle ta et par måneder tok plutselig et år, og ble laaaaangtfra det som jeg hadde tenkt det skulle bli :). Jeg skulle hekle et teppe til sist sommer......... men så ble jeg så LEI av hekling og fargene her at jeg heller fortsatte på et annet prosjekt den gang.

Derfor har dette ligget og ventet, og ropt på meg..... "gjør meg ferdig!!!!". Men jeg har bare vendt det døve øret til... så endelig for noen uker siden tok jeg mot til meg og satte i gang med å gjøre dette hekleteppet som langt fra var blitt så stort som et teppe- til en pute... en liten pute ;).

Jaja, den ble iallefall ferdig og kan brukes istedenfor at hekleriet ligger og støver ned i en heklekorg:). Er sånn midt på treet fornøyd jeg. OG så vet jeg til en annen gang at jeg IKKE skal feste trådene mens jeg hekler! Jeg skal feste dem etterpå, blir jo mye finere på den måten. Her kan en jo se at jeg har festet trådene inni heklerutene- ikke fint. Men man lærer noe nytt hver dag og godt er det :)
Ønsker alle en god helg!!!
11 kommentarer:

 1. Det ble vel en fin liten pute!
  Mitt hekleprosjekt endte på akkurat samme måte i fjor:-)

  SvarSlett
 2. Hehe, ikke alltid et hekleprosjekt går like raskt som planlagt. Kjenner meg litt igjen der :) Men puta bler jo fin den! God helg til deg også :)

  SvarSlett
 3. Det er slettes ikkje alt som vert som fyrst planlagt, men her vart det uansett kjempeflott! Nydeleg heklepute, som sikkert gjer like mykje glede som eit hekla teppe, berre på ein litt anna måte ;)

  SvarSlett
 4. Så flink du e! Blei skikkelig fine den :)
  Eg har aldri fullført hverken hekle eller strikkeprosjekt, så ei puda e ganske imponderande!

  SvarSlett
 5. Ble jo kjempefin den! Akkurat passe stor. Et babyteppe hadde du nesten ikke trengt lenger, men ei pute er jo alltids kjekt.

  SvarSlett
 6. Syns puten ble kjempefin- flink du er og så artig å ha noe som er hjemmelaget. Ønsker å lære meg å hekle en gang-så mye fint man kan lage:)

  Kos deg med nyputa og ha en super lørdagskveld.

  Hilsen Vera

  SvarSlett
 7. Stiig pute, og mykje betre enn eit halvferdig teppe i ei skuff!! :)) Eg eig ikkje praktisk sans, så blir alltid imponert av slike ting!

  SvarSlett
 8. Synes puten ble fin jeg! :) Kjenner meg igjen med å ha noen ting liggende. Har selv to pledd jeg hekler på, åjada, to! Klarte aldri å bestemme meg for farger ;) Kanskje mine bli puter også ;)

  SvarSlett
 9. Synes puten ble kjempefin jeg :) Og bedre med en pute i soffaen enn et uferdig prosjekt i kurven ;)

  Ha en fortsatt fin lørdagskveld.

  SvarSlett
 10. SYnes du er god som har fått til pute jeg! Har ikke tålmodighet til å hverken hekle eller strikke, så en pute er mer enn hva jeg hadde klart.

  SvarSlett
 11. puten ble jo kjempeflott :)
  hadde et babyteppe prosjekt på gang, men ungen vokser seg større og større så eg skjønte at dette gikk ille ... kjedelig bomullsgarn og, så tålmodigheten forsvant liksom. nå tenker eg å lage en pute av rutene ... men hvordan i all verden lager man en pute av slikt ?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...