Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

tirsdag 16. august 2011

Verdens første berg-og-dalbane restaurant :)


Eller loop-restaurant som de sa. Den hadde de i Europa-parken, ny for året. Og da måtte vi såklart få med oss det ;). Det var baner i hele restauranten, så akkurat estetisk fint var det vel kanskje ikke.... men det var jo kult da når maten kom susende ned og en kunne plukke det en hadde bestilt fra banen foran seg :). Vi bestilte det vi ville ha på en dataskjerm ved bordet, og så kom det susende ned etterhvert. Maten i gryter med strikk bundet rundt og over lokkene.


Vi var litt uheldige da, eller det var vel kanskje heldige vi var... Bendik satt helt fremme på stolen sin og lente seg over bordet da plutselig en gryte med mat!!! datt ned i stolen bak ham. Det var faktisk hans egen mat. Den var altså på vei ned banen, men var ikke blitt sikret skikkelig før den ble sendt avgårde fra kjøkkenet. Tør ikke tenke på hvordan utfallet hadde blitt om han hadde fått gryta deisende i hodet hvis han hadde sittet skikkelig (som jeg maser om at han skal gjøre hele tiden...). Det gikk iallefall godt, men vi ga beskjed til servitørene. De beklaget så mye og tilbudte oss gratis is. Vi var fortumlet og sa jatakk... etterhvert tenkte vi over hva som egentlig hadde skjedd, og kunne skjedd... Burde egentlig fått mye mer kompensasjon en en skarve is til barna, menmen sånn er nå det.


Maten var iallefall god, og opplevelsen ellers var jo kul.
Nå skal det sies at bergogdalbane-serveringen stengte mens vi var der, ca. 5 minutter etter at denne hendelsen hadde skjedd... så kan godt være de måtte ha en oppstrammer på kjøkkenet angående rutiner eller noe slikt. De skyldte på teknisk feil, men jeg vet ikke helt:). Vi får jo tro det da:).

6 kommentarer:

 1. Artig konsept, men huff, det kunne jo gått riktig ille med de pannene i fart!
  Godt det gikk bra!

  Fin kveld til deg:)
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. For en stilig restaurant!!
  Huff ja, det kunne jo gått riktig ille. Godt de ikke alltid hører på mamma'n sin;)!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. Ja det der hadde vært morro å oppleve!! Selve restauranten altså, ikke gryter midt i fleisen :D

  Klem :O)

  SvarSlett
 4. Oi, så skummelt! Men stilig resturant alligavel, hadde an bare vert trygge!

  SvarSlett
 5. Høres ganske stilig ut, men blir jo ikke like morsomt når det ikke er sikret skikkelig, nei. Vil nok tro stengingen har med hendelsen deres å gjøre, får håpe de finner en løsning for å sikre maten som sendes ned bedre, for konseptet er jo kult :)

  SvarSlett
 6. Jøss, så kult;)
  Men det må jo være mer sikkert enn det tydligvis er nå da... kunne jo gått riktig så ille...
  Men konseptet var kult;)
  Artig med noe nytt!!

  Klem Line

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...