Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

mandag 1. august 2011

En overnatting i Ebeltoft :)

I år som i fjor vil jeg geleide dere lesere gjennom ferien vår. Vi har som i fjor vært på bilferie i Europa med tre små barn. Mange kan ikke forstå at vi gjør dette, men vi liker det veldig godt:). Ungene trives i bilen og så lenge vi bare tar et par-tre timers kjøretur pr dag (eller mindre) går det strålende godt!!! Og så får vi så mange kjekke opplevelser :)!

Jeg kommer til å lage innlegg fra de forskjellige stedene vi har vært i sommer, og håper det er til inspirasjon og interesse for dere. Dersom dere skulle ha spørsmål om reisen eller steder vi har vært så er det bare å fyre løs;).

Først tok vi Danmarksbåten fra Risavika til Hirtshals. Veldig greit med sen avreise første dagen. Båten går først i ni-tida på kvelden. Da har ungene sovet litt i bilen før vi kom til kai og er klar for litt kveldsmat på båten før leggetid.
Dagen etter kjørte vi til Ebeltoft der min svigerinne og hennes familie hadde leid feriehus for en uke. Kjempekoselig å treffe på dem mens vi var på reise. Der lå vi første natta og fikk tatt en koselig rusletur i Ebeltofts gater.

Nydelige blomster

Veldig koselige bygater!

Feriehuset som svigerinne med familie hadde leid var også veldig bra. Med dette deilige svømmebassenget, her koste ungene seg :)

Det var første feriedagen vår, tar litt etter litt av resten :) Var bortreist 2,5 uke så det er endel. Kommer nok noen vanlige innlegg også innimellom tenker jeg.

3 kommentarer:

  1. E jo ingenting som e kjekkare enn biltur i Europa! Me bjynne så vidt å legge planer om ein neste sommar :D

    SvarSlett
  2. Så spennende ferie. Ebeltoft er kjempefint. Gleder meg til å følge ferien deres. Prosecco er kjempegodt ja.

    SvarSlett
  3. Høres jo ut som en kjempekjekk tur!! Har vært i Ebeltoft vi også, koselig sted! Og takk for hilsen hos meg, så synd at den lange kommentaren din ikke ble postet, men koselig at du la igjen en hilsen likevel. Det kan være oppmuntrende å lese hva andre tenker omkring det som har skjedd, vi er jo alle berørt av det på sett og vis.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...