Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 2. september 2011

Serviett-bretting og helge-kos!

Snuppa har alltid synes det har vært kjekt å være med å brette servietter når jeg skal ha forening eller vi venter middagsgjester/kaffegjester. Hun synes det er kjekt å være med å pynte generelt, og det liker jo hu mor ;).

Når vi var på ferie ble hun så interessert i en måte servietten var brettet på, så hun arbeidet veldig med saken for å finne ut hvordan hun kunne lage det selv. Servitøren så dette og lærte henne å brette "frosk" som vi kaller det. Snuppa synes dette er superkjekt og har laget det flere ganger siden. Sist helg hadde vi middagsgjester og da måtte hun så klart få være med å bidra til pynting av bordet:
 
Er det ikke bra? Jeg er jo kjempestolt mamma, og må innrømme at jeg ikke husker hvordan man gjør dette selv.....
   
Her skal forretten til bords. Det er asparges rullet i knuste pistasjnøtter, med hjemmelaget parmesan-iskrem og pesto.... Nammenamm!!!
 Hovedretten var deilig biff med smørstekte poteter til, ingen bilde av den dessverre :). 
       
Kaffeservice er fra Figgjo og passer supert til et stykke klissete brownie-kake med en god espresso til!!! Synes de er så søte. Og så er det jo ganske kult at det bare er ulike farger så vi vet alltid hvilken kopp/asjett som er vår (så lenge man husker fargen man har da;)).
Brikkene har svigermor laget og jeg synes de er kjempefine!!!


Blir ingen middagsgjester på oss denne helgen. Det er nemlig RXR (Rått og Råde-festival) og vi har tredagers-pass!!! Var i går på 50 cent, Kelis og Robyn- og det var kjekt ja- skikkelig livlig!!!! I morgen er det ut igjen- da er det blant annet Thomas Dybdahl, Bjørn Eidsvåg, Veronica Maggio og Kaizers som spiller. Får ikke med oss alt, men Kaizers må vi iallefall klare!!!

Robyn rulte plassen i går kveld, har ikke sett slikt energinivå på det jeg kan huske! At hun klarte å synge er helt ufattelig. Sprek dame!

Er det noen av dere som skal på RXR? Eller har dere andre kjekke planer :) ?
God helg til alle, uansett hvilke planer dere har;).4 kommentarer:

 1. Stilig serviett bretting:)
  Kosa dokke på Rått og Råde, passa ikkje for meg denne gangen heller:( Men me prøve neste år:)

  Koselig blogg du har, god helg:)

  SvarSlett
 2. Ååååh jeg også vil på rxr. Har lyst å gå på Kaizers i morgen....men så var det de billettene og barnevakt...sukk! Kos derer i bøtter og spann!

  SvarSlett
 3. angrer på at jeg ikke kjøpte Rått og Råde billetter nå, ja! Menmen - kos dere for oss som ikke får gå også da :)

  SvarSlett
 4. Hei du!! Så koselig at du fant veien til meg!! Så flink en serviettbretter du har i hus ☺ Mye mer avanserte enn mine bretter (som gjerne begrenser seg til å brette servietten i to, hi hi) Ha en flott søndag!!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...