Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

søndag 14. august 2011

Bloomingville-kurver :)


  Jeg har en liten krabat på 1,5 år. Det vil si at det ligger en del leker å flyter i heimen.... Har jo to eldre unger også, men de er litt flinkere til å holde lekene på rommet... les: LITT flinkere.... har masse som flyter overalt og blir til tider smågal av alt potlet som ligger rundt. Iallefall, jeg har hatt en blå plastkasse i stua til å rydde lekene i om kvelden. Den er ikke fin i det hele tatt og det er ikke lokk på den, så rotete så det ut uansett. Men nå ser det litt likere ut her:).

Fikk nemlig en smart ide av Ja(vel)net, ei venninne som har en liten på omtrent samme alder. Hun hadde funnet et par kurver på Europris som hun rydda lekene i. Bildet er lånt fra bloggen hennes, hun har en kjempeherlig lekekrok til småtten i stua.   

Kurvene hun hadde funnet var knallfine synes jeg, og som den frekkas jeg er ville jeg kopiere denne ideen.... håper det var greit.... MEN, Europris var selvfølgelig utsolgt for de fine kurvene og jeg så for meg at jeg måtte fortsette med den stygge, blå plastkassen i stua enda en stund. Når en først har fått en ide vil en jo få den iverksatt med en gang!!!

Så kom jeg på at kanskje Wisteria hadde noe slikt, synes jeg hadde sett noe lignende der. Og joda, såklart hadde søte GB på Wisteria noe jeg kunne legge lekene i. Opptil flere forslag faktisk. Jeg falt for disse skjønne kurvene fra Bloomingville med lokk. Akkurat passe store til at gutten får oversikt over hva som er oppi, og så er de jo et lekkert innslag i stua istedenfor en oppbevaringsplass i plast. Veeeeldig fornøyd jeg ja!!!

Har noen av dere andre fornuftige, stilige og smarte tips til oppbevaring av leker og annet, f.eks. barnas DVDer i stua?? Jeg suger til meg alle tips med takk :).

11 kommentarer:

 1. Så genialt med de kurvene :o)

  SvarSlett
 2. Hilsen Hege-Mamma til 3

  hehehe...

  SvarSlett
 3. Så fine kurvene var, smart da, og pent å se på :)

  Vi har en stor puff med lokk som vi har "stuelekene" i, så de kommer ut av syne når jeg rydder dem opp :) Helt grei løsning det

  SvarSlett
 4. Så fine de var - og ikke minst smarte! Så får vi se hvor lenge de holder rotet unna da ;)
  Ha en fin ny uke :) Klem

  SvarSlett
 5. Haha. Europris! Det skulle være hemmelig. Jeg handler jo egentlig ikke der...;)
  Men dine var jo sykt fine da. Knallfine var de.

  SvarSlett
 6. Hei! :) Jeg bruker også kurv til min lille gutts leker i stua. Men det er egentlig min soppkurv og den trenger jeg snart. :) I tillegg begynner det bli så mye leker at jeg må finne en annen løsning snart. Ble kjempefint med kurvene hos deg!

  SvarSlett
 7. Janet: oisann, hemmelig ja... eh... sorry ;)

  SvarSlett
 8. De kurvene var kjempeflotte. Jeg skrev om dette rett før helga, så her ser du mitt tips: http://hmoholt.blogspot.com/2011/08/oppbevaringstips.html

  Kjempekoselig at du er med i Mamma-konkurransen min. Lykke til!

  Klem

  SvarSlett
 9. Takk for koselige ord hos meg!
  Din blogg er jo så flott den også!
  Legger meg til hos deg også!

  Superfine kurver du har fått deg:), og borte var rotet...

  Ønsker deg en fin dag:)

  Klem Tove

  SvarSlett
 10. Åå, de var nydelige. Lett etter slike. Er kjekkest med kurver med lokk, for da ser man ikke rotet.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...