Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

mandag 7. juni 2010

Tremåneders kontroll unnagjort:)

Tenk at Simen snart er tre måneder, bare fire dager igjen til det. Lille gullgutten min:).

Kontrollen gikk bra den. Sprøytene ble satt til høy skriking fra begge ungene som var der (vi går to sammen nå fremover fra 3-måneders kontrollen). Stakkars, fikk helt vondt av dem. Ei sprøyte i hvert lår og brøling fra barna. Men- det er godt hva som er gjort synes jeg.

Lengden på guten var 62,5 (53 nyfødt)
Vekt var 5725 (4120 nyfødt)

Han lå under kurven generelt på alt, men var innenfor normalen så det var ingenting å bekymre seg for. Ble ærlig talt litt bekymret også jeg for han andre gutten som var der var endel større enn min lillegutt ja! Simen så ut som en pingle ved siden av, hehe. Han var en cm lengre enn Simen og ca 2 kg tyngre!! Stor ja. Men han lå da i øvre skikt av normalen. Fantastisk at to så forskjellige gutter kan være innenfor normalen begge to:). Kjekt å gå i slike barselgrupper så en faktisk kan se hvor store forskjeller det kan være. Helsesøster kalte guttene for David og Goliat, hehe. Kjekt var det også at mammaen hans var så koselig, vi fikk veldig god kontakt med en gang. Simen imponerte forresten med å snu seg fra mage til rygg to ganger etter hverandre:)- flinke gutten min!

Etter vi var ferdige fikk småen litt trøstepupp så sovnet han- og sover gjør han ennå. Håper han ikke reagerer noe særlig på sprøytene.

Her er et kosebilde av storesøster og bittelillebror:)

2 kommentarer:

  1. Så herlig bilde av ungene. Godt at det gikk bra på kontroll. Håper han ikke har reagert noe seinere i kveld heller.

    SvarSlett
  2. Reagerte med grining og fikk litt feber, men sover nå etter å ha fått en liten rumperakett:). Håper det verste er over:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...