Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

lørdag 12. juni 2010

Champagne og mimring:)


I går var jeg ute på dill som vi sier her:).
Vi er en gjeng venninner som har gått barneskole og ungdomsskole sammen, og vi samles 1-2 kvelder i året. I går var en slik kveld. Vi var 7 jenter (unge damer....) som drakk champagne, drøste om gamle dager, koste oss med god mat som vertinnen hadde mekket (med hjelp av sin mann), og så på opptak fra da vi som små gikk på danseskolen. Og vi lo, lo masse. Særlig når vi så oss selv som håpefulle dansere, stive i maska og med danse-steg som var tre skritt for lange- og en danselærer som vi tydeligvis hadde veldig respekt for.... var ikke mye smil og latter på de opptakene.... Men jeg synes jo å huske at vi hadde det kjekt likevel. Vi var 6-7 år og hadde blyantskjørt, lange bluser og smale belter rundt midjen- og skoene så ut som de var tre nummer for store (minst). Det var morsomt, og veldig kjekt å se at nesten alle som var på denne samlings-kvelden var foreviget på filmopptaket for mange herrens år siden.

Det er godt å ha slike gode gamle venner, som man kan drøse med om hva det nå skal være, latteren sitter løst, man har et tonn gode minner sammen- og man er glad i hverandre for dem man er! Vi er jammen heldige:). Takk for koselig kveld jenter

3 kommentarer:

 1. Så koselig. Og så fint bilde du tok. Jeg tok på alt for lang avstand, så det ble helt elendig. Kan jeg kopiere dette?
  Takk for i går, selv. Mye latter med alle dere altså! Klem :)

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har hatt en flott kveld! Koselig med gamle film opptak.
  Klem Igi

  SvarSlett
 3. Høres ut som en superduper kveld!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...