Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

tirsdag 22. juni 2010

Lekehytta

Vi kjøpte lekehytte til ungene i år. Tenker at de kan ha mye kos og lage seg mange flotte minner fra denne hytta.

Vi lette lenge og vel før vi fant drømmehytten:). Valget endte på en variant hos Legehytten. Vi har fått den på plass i hagen, men den er ikke hundre prosent klar ennå..... Er jo klar nok for ungene da- de storkoser seg, men ikke helt klar for meg og mannen:).

Jeg har sydd gardiner (etter mye om og men og venting og dilling) - men har ikke fått hengt dem på plass. Møblene inni skal males, men det er heller ikke gjort ennå:..... Mannen skal ordne utforbi med noe sementstøping, trapp og gressdekke, så det er nok å gjøre;).

Likevel- her er drømmehytta som den er nå:).
.... og diverse rot pluss badebasseng:).
Gressplenen ser ikke helt bra ut pga at vi har hatt mosefjerner på den.... Håper den kommer seg snart!


Døra:

Må ha litt kos når man har besøk av gode venner:

Inne i hytta. Bildet på veggen har snuppa laget:

Blomsterkassen under vindu:

Regner med å komme sterkere tilbake med bilder når alt er tipp topp- med opphengte gardiner og ferdigstilt ute-område:)

9 kommentarer:

 1. Hmmm, og hva skal til for at den blir klar for deg og mannen din??

  SvarSlett
 2. Så gøy med lekehytte!
  Frøkna her (dvs mest meg :P) ønsker seg (meg) også lekehytte til ungene (meg :P), men vi mangler hage. Det trengs jo for å kunne sette opp noe sånt.
  Så da spurte jeg pappa'n min, jeg, om jeg kunne bygge om den ene boden på hytta til lekehytte til frøkna (meg), og han var ikke heeeelt negativ til tanken, men trenger nok litt mer bearbeiding... Han mumla noe om at tak og gulv måtte byttes ut i så fall, for det var ikke helt bra... Det tar jeg som et ikke-nei. ;)
  Så da kan vi bare håpe på at frøkna (jeg) skal få oppfylt drømmen om en lekehytte - med postkasse utenfor, blomsterkasse (siden det er på hytta, blir det nok med kunstige blomster), søte gardiner, et lite bord og en slagbenk eller to, kjøkken og markblomster i et syltetøyglass på bordet. Ja, også teselskap, selvfølgelig! ;)

  GRATULERER med lekehytte, forresten! Gleder meg til å se bilder av det helt ferdige resultatet :D

  SvarSlett
 3. Så fin den er Hege.
  Kjempekoselig.
  Gleder meg til å se IRL på torsdag.
  Klem Karen

  SvarSlett
 4. Kimmi: må jo få opp gardiner, male møblene, ordne utvendig og slikt;)

  Kali: høres ut som et ikke-nei det:). Det blir nok hytte på snuppa di (deg) også:).

  SvarSlett
 5. Den var jo kjempefin! Vi så denne en gang selskapet hadde utstillt alle sine hytter på KOngens Nytorv (en barnemesse eller noe sånn pågikk der). Ungene likte den svært godt og jeg synes selv at den var superflott.

  SvarSlett
 6. SÅ FIN!:) Eg gleder meg stort til Ariel er stor nok for leikehytte. Har allereie planlagt den i haudet, og gullet mitt er berre 7mnd. Hehehe..blir litt ventetid for mor;)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 7. En nydelig lekehytte. Jeg blir inspirert til å gjøre noe med vår som datteren har vokst i fra. Mor har jo absolutt ikke vokst ifra den:))

  SvarSlett
 8. Hege: Jeg har funnet ut at jeg egentlig er temmelig god på å få vilja mi, så... ;)
  Ikke bare fikk jeg M.E. på den dagen jeg bestemte... Jeg fikk vilja mi med K.J. også. Helt etter planen. Jeg tenkte at jeg ville at naboen skulle bake ostekake til bursdagen til B.A. - og i dag kom hun bort og spurte om hun skulle bake ostekake til ham. Jeg ønsket meg nytt kamera - og vips, så fikk jeg det av pappa. Jeg ønska meg iPhone - vips igjen! Jeg fikk av pappa...! Aner vi et mønster her?

  Vel... Nok om hvor bortskjemt jeg er... :P Jeg har en utfordring til deg i bloggen min :)

  SvarSlett
 9. SUPER FIN! heldige matilde altså! :) tippe hu å anna styre ein del her ja! eg og vil ha ei sånn te mine jenter! :) kjekt å lese bloggen din forresten!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...