Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 22. juni 2012

Foreningskveld og Air Wick

Var i forening sist uke, og fikk servert deilig tacoform. Det er like godt hver gang!

Denne gangen hadde jeg med meg Air Wick til jentene. Jeg er buzzador og får dele ut slike kjekke ting innimellom når jeg er med på kampanjer.Air Wick er en type duftpinner som fungerer som dette: 
     Når trepinnene plasseres i flasken og kommer i kontakt med vesken, spres duften i rommet. Man bruker alle pinnene dersom man ønsker en kraftig duft, eller et mindre antall dersom man ønsker en mildere duft. Duftpinnerne kan brukes overalt i hjemmet for å skape en naturlig duft-opplevelse. Duften varer i opptil 4 uker.

Jeg har mottatt to typer dufter og har kun prøvd ut den ene til nå, den lukter knallgodt!
Den jeg har prøvd er Cool Linen & White Lilac: Denne vannbaserte blandingen dufter av friskt lin i vinden blandet med syriner. Har kun tre pinner i og det holder lenge synes jeg. Får sette i litt flere når lukten begynner å avta :). Gleder meg også til å prøve den neste som er
Midnight Blackberry & Vanilla Silk: Denne duftpinnen inneholder eteriske oljer med en perfekt balanse av friske bjørnebær og vanilje.

Jentene synes det var kjempekjekt å få duftpinnene så det var kjekt å gi :). Som avslutning på en koselig foreningskveld fikk vi knallgod brownie og vannmelon, mmm.....

3 kommentarer:

 1. Jeg er med i den samme kampanjen. Begynte med den andre lukten jeg da. Den var kjempegod, men veldig sterk. Jeg satt i tre pinner først, men syntes det holdt i massevis med en.. Den samme lukten som du har satt jeg derfor bare en pinne i, men den syntes jeg gjerne at jeg kunne hatt flere i (var så lur at jeg bare kastet resten av pinnene). Hihi..

  SvarSlett
 2. Så koselig med en kveld med jentene :)

  Fin lørdagskveld,
  her skal hvitvin og jordbær nytes etter en bedre middag.

  Stor klem & mange fine tanker.

  SvarSlett
 3. Hei du og takk for hilsen inne hos meg. Fristende tacoform! Det må jeg prøve en gang. Har vurdert å bli buzzador.. Vi får se om jeg melder meg inn en dag. Fin mandag til deg. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...