Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 18. mars 2011

Sydd litt igjen, reisegave og nett-tips:)

Satt og sydde litt i går kveld for jeg tenkte ungene kunne få noe lettere på hodet nå når været var så bra.... Sydde et pannebånd og en buff- og våknet til SNØ! Jaja, det kommer jo varmere dager...:). Ungene synes det var kjekt iallefall.

Må vise frem det  flotte smykke fra Guess og kjempefine lommespeilet jeg fikk av svigerforeldrene mine etter de var på ferie i Dubai. Er jeg heldig eller hva? Falt veeeeeldig i smak her ja:).


Ellers vil jeg tipse dere om en topp nettside med billige leker. Fikk tipset da jeg var på kaffe-besøk hos ei venninne tidligere i dag. Hun hadde bestilt diverse Tøfferud-leker til gutten sin og det var jo kjempebillig i forhold til hva man må betale i butikkene her. Etter en ukes tid hadde hun det i posten så det gikk fort. Må bare huske tollgrensen på 200 kr :). Nettsiden heter Biit og det er kjempemange ting der, både av leker og andre saker. Vet at jeg skal lete litt der når det kommer til barnebursdager og slikt!

For eksempel denne tog-kofferten til småtogene koster til kr. 63 på nettsiden... Koster jo mange hundre kroner på lekebutikk.

God helg til alle sammen!! Her skal helgen tilbringes med ettårs-fotografering, spillekveld med gode venner lørdag og håndball-turnering for snuppa på søndag. Busy, busy:)

4 kommentarer:

 1. Så flotte gaver du har fått!
  ønsker deg en fin kveld
  /myr

  SvarSlett
 2. Herlig stoff på den bufffen gitt:D Nydelig, og det samme må sies om det du fikk fra Dubai:)
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 3. God morgen Hege! Du er heldig som fikk fine gaver av svigereforeldrene og vi var heldige som hadde de på besøk..Nå har mor og far også reist..vi savner alle 4..Er så stille her nå..

  SvarSlett
 4. wow den nettsiden må jeg kikke innom, var jo veldig billig! Me like:))
  Flott smykke♥ Tenker det falt i smak ja:))

  Klem!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...