Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 9. mars 2011

Dansken og Fingern!


Har dere sett Dansken og Fingern (alias Klovner i Kamp) på Viasat 4?
Jeg og mannen synes de er ustyrtelig morsomme- og jeg kan absolutt anbefale en titt på dette programmet. Vi ler så vi nesten griner til tider:). Det går mandager kl. 21.30.

Her er litt info om programmet, kopiert fra Viasat 4:
Batman og Robin, Mikke og Langbein, Derrick og Harry Klein; verdenshistorien er proppfull av legendariske duoer. Nå er tiden moden for nok en slik dynamisk duo, når Esben «Dansken» von Ullbæk Bundgaard-Jørgensen Selvig og Thomas «Fingern» Gullestad denne våren får sitt eget tv-program på Viasat 4.

Der Batman og Robin kjemper mot ondskapen, slåss Dansken og Fingern mot hverandre. Der Derrik løser krimgåter, lærer Dansken seg å bli en fullbefaren forbryter. Der Langbein roper på Mikkes hjelp, roper Fingern på elgen i smerte.

Det blir flust med pinlige seanser og absurde situasjoner når de to kompisene oppsøker pussige miljøer, utfordrer hverandres svakheter og tester etablerte sannheter og fenomener. Blir Fingern mindre konfliktsky med opplæring av en spinnvill torpedo? Hjelper biestikk mot Danskens fysiske plager? Klarer han å holde et uforberedt stand up-show i Oslo Kretsfengsel?

Sammen tester de sannheter fra barndommen som at det er livsfarlig å løpe med saks og tisse på et strømgjerde. På veien konkurrerer de også i musikalske evner og sosial tilpasning. Dansken og Fingern, sist sett sammen i Klovner i Kamp, får oppfylt guttedrømmen når de nå får sitt eget tv-program.

2 kommentarer:

  1. Vi fulgte med frem til PH begynte på TV3 på samme tidspunkt. Nokså festlig, ja. Aldri i verden om jeg hadde latt meg henge opp i fiskekroker!

    SvarSlett
  2. Ja, nå er det jo så mye å følge med på. Greit at dette programmet går i reprise på lørdagen:).

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...