Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

mandag 21. mars 2011

Ost, kjeks og kjekt spill!

I helga hadde vi gode venner på ost, kjeks, vin og spill. Koste oss med mat, god konversasjon og kjekt spill. Snuppa hadde overnattingsbesøk av ei venninne og de fikk også kose seg med litt ost og kjeks. Snuppa er veldig glad i det, til og med Roquefort som jeg sliter med synes hun er godt..... hun er ikke kresen nei.

Jeg synes det er veldig kjekt å samles for å spille forskjellige spill. Denne gangen ble det spillet "Sybarit". Har aldri spilt det før, men likte det kjempegodt.  Vi delte oss inn i to lag og hadde det veldig morsomt:).

Har klippet ut hva Brettspillguiden forteller om spillet: "Til forskjell fra de fleste spørrespill, har dette spillet et mye snevrere tema. Sybarit betyr livsnyter, og spillet tar for seg livets goder; mat, drikke og dertilhørende etikette. Er man ikke spesielt opptatt av god vin, flott mat eller oppførsel rundt bordet på slottet, så kan en nok se vekk fra denne tittelen. Men, for de av oss som tror vi kan litt om vin og ikke minst prøver å unngå McDonalds er temaet interessant."


Veldig kjekt og underholdene spill altså, kan anbefales!! Ellers kan det også anbefales å ha gode venner på besøk med deilig ost og kjeks på bordet, god vin, og god drøs:).

Ønsker alle en fin uke videre:).

3 kommentarer:

 1. Ost og kjeks fikk jeg lyst på nå :)

  Men tror kanksje jeg formulerte meg litt feil i innlegget mitt med seigmennene, Det var ikke noen ny pakke eller noe, var en helt vanlig seigmannpakke hvor gutta med skjørt befant seg.

  SvarSlett
 2. Å spille spill er koselig det. Vi gjør det bare så altfor sjelden...

  SvarSlett
 3. Hun liker roquefort altså? Fantastisk. Jeg klarer det ikke, men kjeks og vin er veldig godt ellers. Har lurt litt på det spillet der. Hørtes jo kjekt ut.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...