Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

torsdag 31. mars 2011

ErteRposer og dren-innleggelse

Har hatt eldstejenta hjemme et par dager denne uka siden hun ikke har vært i form. Ene dagen fikk vi en halvtime til å gå med å sy noen erterposer. Snuppa sydde til minstebroren, et hjerte måtte jo han få:).
Jeg sydde to vanlige, firkanta. De har lekt masse med dem og jeg tror nok jeg må sy noen til etterhvert. Billig og gøyal moro:).

Mellomsten fikk innlagt dren i går. Godt hva som er gjort sier jeg ja.... Han ville ikke ha i veneflon, ikke drikke medisin.... da er det ikke lett for verken ham eller oss foreldre........ Men fikk til slutt på ham masken som gjorde at han sovnet- til illskriking dessverre..... Inngrepet var jo fort gjort og gikk greit. Men etterpå våknet han igjen med skriking. Det er slik med narkose at de som regel våkner i den tilstanden de var i før de sovnet, for det er akkurat som tiden er klippet over fra sovner til de våkner. Men etter en times tid var han som normal igjen. Heldigvis. Og da sa de til oss at det var bra han ikke hadde drukket den medisinen før narkosen for da kunne den grineperioden vare i flere timer..... Jaja, greit vi fikk vite det etterpå liksom:). Etter gutten hadde kommet til seg selv gikk vi på mexicana og spiste, og på Toysr'us så gutten fikk velge seg en premie. Det må jo til når han har vært gjennom noe slikt.

I morgen er dren-gutten hele fire år! Helt utrolig å tenke på! Vi skal ha familiefeiring i helga og barneselskap til neste helg. Blir mye feiringer ja- men det er jo kjekt også.

6 kommentarer:

 1. Herlig stoff på erteposene:)

  Litt sært det at man kan våkne i samme tilstand som man sovnet i ved hjelp av narkose. Kroppen er jammen en rar maskin, hehe.
  Gratulerer så mye med en fire år gammel dren-gutt! :D Det blir sikkert kjempestas! :D

  SvarSlett
 2. Så godt at drenet ble lagt nå da. Håper at det blir bra. Klart han måtte få premie!
  Fine erterposer.

  SvarSlett
 3. Veldig koselig blogg du har :-) Har lagt meg til som følger jeg :-)

  SvarSlett
 4. Godt for alt som er gjort ja..ikke no særlig når barna ikke har det bra..Godt å gi han en premie da, det fortjener han..Gratulerer så mye med dagen og ha koselige feiringer..:0)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med fireåringen! Godt å ha dreninnleggelsen unnagjort tenker jeg ja. Selv om det sikkert ikke er noe godt for mammahjertet når det står på.. Håper han slipper å være plaget med ørene leenge nå da.
  Herlige erteposer forresten. Tror jeg må lage noen sånne snart jeg og :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...