Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 16. mars 2011

Litt vårstemning:)


Jeg var så heldig og kom over disse herlige, vårlige stoffene på en lokal butikk til 20 %. Måtte jo bare slå til da! To av stoffene er faktisk Tilda- stoffer, og snuppa mi elsker blått så dette var midt i blinken!!! Det ble et vårlig skjørt til henne av disse lekkerhetene. Inspirasjon til skjørtet fikk jeg etter å ha klikket meg innpå bloggen Bare Elise. Veldig kjekt med beskrivelse og bilder!!

Hadde ikke tid til å ta bilde av det i nystrøket stand siden snuppa skulle hoppe i det med en gang det var ferdig- så var det avgårdekåre til skolen.... Menmen, det falt i smak iallefall. På bildet her er det brukt på skolen en dag så det er litt skrukkete... Jaja.


Etter dag nr to på skolen kom hun hjem någet slukøret... "eg glømte at eg hadde skjørte på meg så eg klatra i et tre- så satte eg meg fast i någen greiner...." dermed var det over og ut for tyll-stoffet nederst... Hehe, heldigvis hadde jeg kjøpt inn en del av dette så det var fort gjort og sy på nytt:). Da var snuppa like fornøyd igjen- men fant ut at hun heller skulle bruke det utenom skolen:).
 

I går var jeg innom en blomsterbutikk og kjøpte med meg noen perleblomster hjem, det ga meg enda mer vårstemning!!! Herlig- herlig! Satte dem i diverse glassvaser etter inspirasjon fra en blogg jeg var innom en dag. Husker dessverre ikke hvilken blogg, siden det ikke var en av de vanlige jeg titter innom. Synes det er fint om man linker til der man finner inspirasjon, men kan altså dessverre ikke gjøre det denne gang. Si ifra hvis det er deg som har inspirert meg:)- så skal jeg sørge for å linke til rett sted:).
Ellers er minsten ute med trillepiken nå så jeg skal finne vaskekosten og ta meg en svingom!!! Juhuuu, det gleder jeg meg til (kan jo prøve å overbevise meg selv liksom....).

4 kommentarer:

 1. Kjempefint skjørt :) Flink du er :)

  Må snart til å fylle heimen med vårblomster jeg også :)

  SvarSlett
 2. Så fint skjørtet var, der har du gjort en god jobb. Og hyggelig at skjørteeieren ble så godt fornøyd med det også! Deilig med litt vårstemning ja :)
  God torsdag! Klem

  SvarSlett
 3. koselig:-) slik hadde jeg tenkt å plante i butikken også! og nå fikk jeg en ny ide`,kan gjøre det hjemme i vasen som er laget/malt i barnehagen :-)

  Go helg!!!!

  SvarSlett
 4. Det er så gøy å se hvor kreativ du er Hege..:0)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...