Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 23. februar 2011

Morgenkos:)

Knekkebrød er til tider undervurdert spør du meg. Det er jo kjempegodt med ost på, og når en har et så bra blad som Costume ved siden av så er det jo helt supert:).... de fem minuttene det varer før en liten sjarmør skal ha oppmerksomheten igjen, hehe....:)

Har prøvd meg med noen forskjellige art-funksjoner på det nye kameraet mitt. Synes det ble ganske kule bilder. Kan ikke legge inn alle her, da hadde det nok blitt litt kjedelig å scrolle nedover for å se samme bildet ørten ganger:). Men her er noen iallefall.
Denne uka har gått i ett til nå og jeg har derfor ikke fått laget et eneste innlegg. Satser på at det blir litt roligere resten av uka. Jeg har store planer om å både ta skikkelig husrengjøring, sy litt og gå noen turer så vi får se hva som blir prioritert:).

Ønsker dere alle en flott uke videre!

5 kommentarer:

 1. Kult, på den andre bildet ser jo knekkebrødet enda mørkere og sunnere ut. Kan man gjøre et wienerbrød sunt også med en sånn funskjon? Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så bra! Kunne godt tenkja meg eit enkelt fotoprogram på pc'en min... Men eg har ingen sjarmør som kan riva meg tilbake til kvardagen om eg skulle forsvinna inn i redigeringsverda... :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg og takk for koselig kommentar;)
  Jeg har kjøpt sko og tøfler på http://www.brandos.no/

  Lykke til!
  Klem C

  SvarSlett
 4. Så gøy å leke seg med kameraet. Resultatene er jo SÅ forskjellige.

  ... en påminnelse om at jeg må lære meg vårt nye kamera også ;-)))

  Ellers må jeg bare anbefale deg knekkebrødoppskriften vi la ut på mandag. De er bare utrolig digg og tar bare 5 min maks å lage + tiden i ovnen.

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 5. ja knekkebrød er godt:) Og nå har jeg endelig fått ut fingeren og bakt det jeg også..er vel eneste i blogglandia som ikke har gjort det før;) Og det var jo mye bedre enn kjøpe knekkebrød:)

  Håper du får en super helg:)

  Klem Lise

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...