Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

tirsdag 8. februar 2011

Minstens rom:)

Her kommer et lite bilderas fra minstens rom. Det er IKKE ferdig, mangler både ny tapet/maling og gulv... men alt annet er jo nesten som det skal der:). Så derfor kommer litt av interiøret på rommet hans:).

Moldvarpen kjøpte vi da vi var i Praha for noen år siden. Han er jo så koselig:)

Støvler, tøfler og crocs er samlet i en hylle. Støvlene er for små, tøflene og crocsene er ennå litt for store- men vi gleder oss til å begynne å bruke dem!

Ballongen og pippen som sitter i ballongen har vi også kjøpt i Praha. Kjøpte til de store ungene da vi var der, minsten var ikke påtenkt da.... Så kanskje vi må tilbake en tur for å kjøpe en ballong til??? Nå er det Snuppa sin som henger her....

Gode tepper samlet i en haug. Her er det hjemmesydd, hjemmestrikket, hjemmeheklet og et fra Pentik:):

Pinocchio følger med på hva som skjer. Kommode fra Ikea.

Som dere ser så er det Snehvit og de syv dvergene-tapet her inne. Det skal da bort i sommer tenker jeg, har vært slik siden vi flyttet inn. Mikke Mus gardinene hang vi opp da mellomsten hadde dette rommet og de får bli videre. Får heller finne nye, litt tøffere gardiner til han som snart blir fire!

Ikea Expedit-hylle har vi på alle ungene sitt rom. Er jo så herlig med god oppbevaringsplass til både leker, bøker og tykke gensere m.m.

Denne søte boksen fikk guttene hver sin av til jul av svigermor. Den er kjøpt på Wisteria:). Gratulerer med det samme butikken Wisteria som har opprettet blogg. Der blir det lagt ut nye ting som kommer inn og det er mye fint:).

Nå får jeg snu meg rundt og gjøre noe fornuftig! Minsten er litt småpjusk i dag, hoster, nyser og snørrer.... Håper det går fort over!!! Nå vil jeg ut og gå i finværet- eh... eller så snart sludd og regn gir seg da;).

7 kommentarer:

 1. Masse koselig på rommet ;) Kult med ting fra Praha.

  SvarSlett
 2. Du må nok ta en Prahatur til for å kjøpe flere ballonger...;)
  Kanskje ta med deg venninnene på tur...

  SvarSlett
 3. Så koselig, og teppehaugen ser himmelsk ut.

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar! Åh, så mange fine Muldvarp-ting dere har! Husker han fra tv da jeg var liten ;) Koselig :)

  SvarSlett
 5. Så koselige ting på rommet - gøy med ting fra utlandet også! Likte ballongen veldig godt, den var stilig!
  Ha en fin kveld :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 6. koselig rom. aha nå vet jeg hvem din svigermor er :-) hehehe. Takk for god reklame for butikken :) teppene du hadde på rommet var bare et syn. o du kreative og flinke kvinne!!!!!!

  SvarSlett
 7. Den hyllen fra IKEA kunne jeg godt tenkt meg også. Flott og oversiktlig!
  Gleder meg til å se det ferdige rommet :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...