Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 25. februar 2011

Eventyrlandet...

Sist helg hadde vi oss en familietur til Eventyrlandet lekeland i Sandnes. Ungene storkoste seg, men både voksne og barn var enige om at Metro lekeland er bedre. Var veldig greit her også, men lite oversiktlig. Ikke så lett å ha kontroll på ungene til enhver tid, og så var det helst klatrestativer som dette. På Metro er det flere rutsjebaner og andre ting og ta seg til.


Men ungene koste seg allikevel altså, for all del. Denne rutsjebanen likte de veldig godt. Ville helst at jeg også skulle være med da, men eh.... nei...

Kafeteriaen var veldig grei. Her satt vi med minsten mens de største ungene koste seg i klatrestativene. Så var det gratis kaffe, og gratis barnemat til barn under 1 år. Vi fikk aldri noe tilbud om den barnematen da, men det stod nå på et skilt.... Glemte det ut jeg, men hadde jo med mat til ham så det gjorde ingenting:).


Soft-is hadde de her, til barnas store glede:)


Alt i alt en koselig dag, men neste gang vi skal på lekeland ender vi nok på Metro igjen:).

2 kommentarer:

 1. Hei:)

  Ville bare be deg ta en tur innom bloggen min nå!

  GOD HELG!
  MIMMIKLEM:)

  SvarSlett
 2. Hei på deg :)
  Takk for koselig besøk inne hos meg.

  Så fint med hyggelig familietur! Ser virkelig ut som et evebtyr for barne - mine hadde iallefall ELSKET dette :)
  Har såå lyst til å reise litt, om så bare ei lita helg, men må nok smøre oss med litt tålmodighet:) Blir tre uker i varmen i april/mai, så skal vel ikke klage :)
  Ha ei fin helg!

  Marit

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...