Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 16. februar 2011

Fotoalbum

Endelig har jeg begynt på fotoalbumet til minsten!!! Det var sannelig på tide når gutten blir ett år neste måned.... Jeg har jo forsåvidt begynt med et sånn vanlig album, med "mine første" ting og bilder/tekst fra første dag. De andre to har fått et sånn stort album som dette, og da må selvfølgelig minsten også få.

Slik ser det ut på fremsiden, koselig bilde synes jeg:)

Så nå går jeg gjennom og limer inn søte små babybilder:). Se så liten gutten var- fra sykehuset... dårlige bilder dessverre....

Blir kjekt å få dette klart... eller klart og klart... har jo bare seks måneder med bilder som må bestilles før det kan bli klart nok og up to date... Det kan jo ta tid kjenner jeg meg rett:). MEN- jeg har iallefall begynt!!!

Ellers har jeg fått nytt kamera som jeg gleder meg til å knipse rundt med, har ikke blitt helt kjent med det ennå så disse bildene er derfor tatt med snuppas kamera. Derfor denne bildekvaliteten- eller mangel på sådan;).

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. eg holde ennå på med natalie sitt. har bare någen få sider igjen då, men ting tar tid :) å når eg e ferdige me hennas, så må eh begynna på jonathan sitt. eg har same album så dg, t begge. syns det e så fint :)

  SvarSlett
 2. Koselig med fotoalbum. Mye jobb med å lime inn, men verdt jobben:)

  Ønsker deg en flott kveld!
  Klem fra Thea

  SvarSlett
 3. Kjekt å komme igang med sånt, eg veit korleis det kan gnage på samvittigheten av og til. Men det gode med fotoalbum er jo at det ikkje forsvinner, så man har goood tid på å få det gjort :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...