Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 9. februar 2011

Invitasjon til kirke-besøk for snart fireåringen.....

Gutten har fått invitasjon fra kirka i posten i dag.

Hadde nesten glemt det ut jeg, at han skulle få det. Da skal han og vi møte opp i kirka en søndag og ta imot barnas kirkebok, tror de blir ropt opp også.


Når snuppa skulle dette så hadde vi ikke anledning å møte denne søndagen, så jeg vet ikke helt hva det går i. Ikke renner vi ned kirkedørene til vanlig heller, det blir kun i dåp, brylluper og begravelser... så dette blir jo en litt ny opplevelse. Gutten ble jo strålende fornøyd for han fikk med en cd i invitasjonen, var særdeles koselig forresten:). Cd'en inneholdt endel sanger som han allerede kan, og litt eventyr om hva som skal skje i kirka denne dagen.

Passet forsåvidt ganske greit at invitasjonen kom i dag, snart fireåringen og hans lille bror har nemlig vært syke og vi har vært innendørs i dag. Da cd'en dukket opp i posten fikk vi et nytt gjøremål- nemlig å synge og danse til: "hvem har skapt alle blomstene....", " kjære Gud jeg har det godt", "min båt er så liten" og andre kristne barnesanger.

Må jo faktisk si at selv om jeg ikke suller rundt og synger kirkelige sanger til vanlig, så var det helt nydelig å ha en stor gutt på ene hofta, en liten gutt på andre hofta og svinse rundt i salig vals i stua mens vi sang på "Kjære Gud jeg har det godt". Guttene smilte bredt begge to og bare koste seg.
Jeg.... jeg måtte nesten gråte en skvett og kom ut av hele synginga når jeg virkelig tenkte over HVOR godt jeg egentlig har det mens jeg så på mine to vakre, nydelige, herlige sønner! Life is good!!!!

5 kommentarer:

 1. *rørt* Koselig!! De blir ropt opp ja.Somregel er det jo familiegudstjeneste gjerne med litt ekjstra sangkrefter/barnekor og div. Veldig ok for ungene. Boka de får derimot er gørr kjedelig og jeg håper virkelig den byttes ut snart..finnes jo såå mange flotte illustrerte kristne barnebøker å så har de valgt den med verdens kjedeligste bilder i...
  Sykdom igjen altså..? Du e mer enn go!

  SvarSlett
 2. Nydelig innlegg.
  God bedring til guttene dine.
  Klem Mio

  SvarSlett
 3. Blir rørt jeg også..Grip dagen!.. som du skrev om her for litt siden...:0)

  SvarSlett
 4. Herlig!

  Pizzahornene hørtes fantastiske ut. Si i fra. Det vil jeg gjerne prøve ;-)

  Ønsker dere en fin dag!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 5. Jeg også er veldig glad i kristne barnesanger, rørt blir jeg også og tenker på hvor godt jeg har det, akkurat som deg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...