Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 16. september 2011

Nattevandring....

Jeg går og går, rundt stue, kjøkken og gang.... I mørket, midt på natten, opptil flere timer...... Jeg ser de naboene som er våkne, jeg ser de naboene som kjører på jobb i halv seks tiden, jeg ser på regnet og trærne som vaier.... Jeg er trøtt, trøtt til de grader, men likevel trasker jeg rundt om og om igjen.
Hvorfor? Jo, fordi minstemann ligger som en varm potetsekk på skuldra mi, med bronkitt, halsbetennelse, tett nese og feber..... Han klarer kun å sove i oppreist stilling... Og da trør man jo til da:). Jeg vet at det nok har skjedd det samme med de to andre da de var små, jeg kan bare ikke huske det. Tror nok det er en bra ting, at man glemmer slikt;). For det er slitsomt når det står på- natt og dag!
Enda mer slitsomt er det når minsten har vært syk i ei uke, får antibiotika-kur, og bare blir verre.... Ny tur til legen... Og det viser seg at småen må ha en annen kur.... Så da er det på an igjen. Det hjelper ikke at faren går rundt med ham, det er bare mamma som gjelder:). Så da går jeg da, om natta (og dagen), rundt omkring, for at lillegutten min skal få seg litt søvn... Og ser på naboenes nattesysler, som mildt sagt er veeeeldig kjedelig siden det ikke skjer det grann... kanskje jeg burde be dem finne på noen nattesprell??
Så hvis noen ser meg levere/hente unger eller handle med hår i uorden, ringer/mascara under øynene og mildt sagt i pjusket tilstand så vet dere hvorfor:).

Krysser fingrene for at minsten snart er på bedringens vei og blir seg selv igjen, og at vi får sove skikkelig!!!

Håper alle lesere får seg en fortreffelig fin helg uten sykdom :).

8 kommentarer:

 1. Huff, det er så slitsomt når man ikke får søvnen sin!! Masse god bedring til minsten, ikke noe gøy når de er syke :(

  SvarSlett
 2. Tussige tider(som vi sier Trøndelag). Håper lillebror blir frisk straks slik at mor også får sove:) Husker det godt hvordan det var da barna var små, har slett ikke fortrengt eller glemt:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Så kjedelig! Håper veslegutt snart blir frisk, slik at alle kan sove skikkelig :-) Hadde du vært naboen vår hadde du sett lyset på badet gå av og på sånn ca en gang i timen gjennom hele natta. Guuuuud som jeg gleder meg til å slippe å fly SÅ mye på do ;-)
  God helg!
  Bustenellik

  SvarSlett
 4. Stakkar liten og mor. God bedring!

  SvarSlett
 5. Å huff og huff, dette høres forferdelig ut. God bedring til den syke.

  SvarSlett
 6. Å fytti! God bedring til lillebror! Håper han blir raskt bedre nå med annen antibiotika. Sånt orker man egentlig ikke så lenge.

  SvarSlett
 7. Huff, huff. Sender masse god bedring støv deres vei.
  Stor klem

  SvarSlett
 8. Sv. Tar ikke lang tid før man får ulltøyet i posten heller ;) Jeg er fornøyd..

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...