Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

tirsdag 27. september 2011

Et ferieinnlegg- Cochem i Moseldalen!

Her kommer et nytt innlegg fra ferien vi hadde i sommer. Vi kjørte oppover Moseldalen i Tyskland når vi satte snuten mot nord. Her har vi vært en gang før, men den gang uten barn. Det var vel så flott og kjekt med barn :).

Oppover Moseldalen ligger vinrankene på rekke og rad i alle retninger en kan se, flott skue!

Langs disse bratte fjellene er det altså plantet vinranker overalt.....


Vi peilet oss ut Cochem som byen vi skulle ligge i, det er liksom "hovedbyen" i Moseldalen. Veldig flott og koselig by :). Fant et kjekt hotell midt i byen, gikk rett ut i gågata herfra. Synes det er stilig at borgmuren henger sammen med hotellet.

I Cochem er det et slott som er veldig flott, det heter Reichsburg. Vi tok turen opp hit. Ungene synes det var kjempestas og vi tok fikk oversikt over hele Cochem!

Vi hadde også en omvisning på slottet:


Ble visst mye bilder dette, men er jo så mye fint jeg kan vise dere!!! En tur gjennom Moseldalen er absolutt å anbefale. Veldig koselige byer hele veien og koselige folk :).
 
Ellers kan jeg meddele at jeg er stiv og støl i hele kroppen etter å ha vært på Body Pump i går, for første gang på 5-6 år..... ENDELIG i gang igjen!!!! Det var hardt, svett og herlig!!! Men må innrømme at jeg følte meg en smule malplassert når jeg stod der med mine bittesmå vekter, og så på hva de andre løftet... Jaja, er fornøyd jeg okke som!

Ønsker dere alle en fin uke videre :).

4 kommentarer:

 1. Jeg har vært både i Moseldalen og Cochem og der er det kjempefint. Og så flotte bilder du har tatt! Var ikke oppe på slottet, så ekstra gøy å se bildene derfra :)
  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 2. Oj, takk for reisetips!! Mannen har alltid mast om Tyskland, men det har ikkje frista meg så veldig. Trur det er mest på grunn av eit anstrengt forhold til tyskundervisning på ungdomsskulen;) Men no fekk eg lyst til å prøva å få til ein Tysklandtur likevel:)

  SvarSlett
 3. Vakre bilder som frister til en ferietur i Moseldalen! har vært der selv men det er mange mange år siden. Deilig å trene, og viktig å ikke bry seg om hva andre trener med, hihi.

  SvarSlett
 4. GRATULERER så meget med bursdagen din, OG at du vant på min rosa give away!

  Send meg en mail med din adresse og hva du kunne tenkt deg (som jeg faktisk kan hekle), så skal du se at du har noe fint i posten om en liten stund:)
  prinsesserose@gmail.com :D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...