Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 21. september 2011

Billige ull-klær til barn! - og kyssesyke?

Nå er det tid for å handle ull igjen, synes jeg nettopp gjorde det :). Men plutselig var vi der, og ungene har strekt seg en hel haug i sommer og da trenger man nytt :).

Det er jo ikke akkurat billig med ull-undertøy så jeg har surfet litt rundt. Kom over denne siden via denne bloggen, takk for tipset MissTingeling :). Det var ull-undertøyet over her i blått til gutt, og rosa til jente -og så var det et som var mer fargerikt. Jeg valgte det enkle i første omgang, kan godt være jeg bestiller mer dersom det faller i smak.
 
Så da har jeg bestilt et sett med ull-undertøy til hver av ungene til den nette sum av 533 kr, med frakt! Ikke verst.

Ellers kan jeg fortelle at det er mistanke om kyssesyken hos minstemann her i huset. Han er hjemme fra dagmamma ennå og er ikke helt i form. Har vært hjemme nå i 2,5 uke så vi er rimelig trøtte og leie alle sammen. Han er heldigvis feberfri på tredje dagen, men hoster og snørrer og har tydelig vondt i magen i perioder. Ikke kjekt for et mamma-hjerte og se lillegull ha det slik. Krysser fingrene for at det ikke er kyssesyken og at det går over av seg selv, SNART!

3 kommentarer:

 1. God bedring til minstemann!!!
  Det er ikke gøy med kyssesyken!!

  Ine

  SvarSlett
 2. Takk for tips!
  Og god betring i heimen, sjuke born er ikkje kjekt for verken små eller store... Håpar han blir fort frisk!!

  SvarSlett
 3. Ull må man ha! Har lagt inn en bestilling jeg og, til alle tre gutta mine. God bedring til lillegullet, sykdom er noe herk!
  Klem,Janne

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...