Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

tirsdag 4. oktober 2011

En liten jentetur :)

Bildene over er tatt i den skjønneste butikken, Riviera Maison i Trondheim!!! Sååå mye fint!

I helga var jeg og snuppa på jentetur :). Med oss hadde vi svigermor og svigerinna mi, kjempekoselig. Turen gikk til Trondheim der vi besøkte svigermors søster og nieser. Det var meldt masse regn hele helga i Trondheim og vi pakket derfor godt med klær.... Heldigvis slapp vi å bruke dem for det var strålende sol hele tiden og vi bare nøt dagene til fulle.
Vi trasket i byen, shoppet, var på kafe, spiste god mat og hadde god drikke og bare koste oss. Jeg sov HELE nettene uten å bli vekket av unger!!! Det er lenge siden det :). Tror snuppa også hadde det kjekt, hun har godt av å få litt oppmerksomhet helt alene. Er ikke så lett når en har to viltre småbrødre som tar så mye oppmerksomhet til vanlig. Hun fikk også møte tremenningen sin som var to år eldre og de fant godt lag. De koste seg med lek og strikking :).
Når vi kom torsdag kveld fikk vi herlig mat. Det var dekket med koselig prinsesse på snuppas plass, men hun fikk så vidt i seg maten før hun sovnet liggende på spisestuestolen- slå den! Skal godt gjøres. Hun var rimelig trøtt da ja:).

Rett før vi reiste fikk vi pakke i posten fra PompdeLux. Snuppa hadde selv valgt seg ut denne kjolen og genseren da vi bestilte klær, og det skulle hun ha med seg til Trondheim!!!! Så den trasket hun rundt med i Trondheims gater og var riktig så fin:)

Vi var innom en nyyyyydelig butikk, Riviera Maison, her gikk jeg løpsk med fotoapparatet! Bildecollagen øverst er derfra. Der var det bare så mye flott. Så fikk vi nytrekt kaffe og en sjokoladebit mens vi var der- snuppa fikk eplejuice. Det var jo nesten som en kafe, akkurat sånn som vi liker det :).

Det var herlig med en liten jentetur, med masse kos og kvalitetstid! Det gjør at man får litt ekstra energi til hverdagen plutselig er der igjen:).

7 kommentarer:

 1. Såg ut som ein skikkeleg jentekosetur, ja!! Så kjekt:)

  SvarSlett
 2. Så herlig!!
  Så ut som dere hadde kost dere skikkelig. kan tenke meg det var stas å ha mamma helt for seg selv en hel helg;)! Nydelige klær fra Pomp De lux også, skjønner godt at de MÅTTE være med til Trondheim.
  Jeg hadde likt meg i den butikken jeg også, tihi, men det hadde nok ikke lommeboka mi;)!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. Kjolen er bare helskjønn da:D Fine snuppa:D

  SvarSlett
 4. Å herlighet!
  Gleder meg til å kunne ta sånne turer med jentene mine, og da tar jeg gjerne samme rute!
  :)

  SvarSlett
 5. Ble skikkelig godt humør av denne posten - så koselig!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...