Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

tirsdag 7. desember 2010

Snø og tannlege-besøk!

Snøen er kommet til vestlandet og det er jo bare nydelig! Kaldt er det jo, men herlig! Hadde en akerunde med barna på søndag og litt pepperkakebaking etterpå. Veldig kjekt for både liten og stor:). Mathilde hadde ei venninne på overnatting så hun var også med:).
Vi blandet konditorfarge i melisglasuren så det ble noen friske pepperkaker:)Kan forresten fortelle at å trekke en tann på tre-åringen var PYTON!!!! Måtte sette sprøyte fire ganger før hele dosen med bedøvelse var ferdig innsprøytet. Gutten hylte, skrek og ropte "eg vil ut herfra". Uff, jeg var sjeleglad for at mannen hadde kommet hjem for å være med på seansen. Hadde aldri klart dette alene. Gutten måtte sitte på fars fang mens han holdt ham fast. Uffoguff, det var fælt altså. Synes så synd på lillegutten vår. Etterpå bar det til leketøybutikken for å velge premie. Mamma og far var skikkelig i godlage så det ble hele tre premier på ham- syntes han hadde fortjent det ja! Resten av dagen sullet jeg bare hjemme med de to minste. Bendik klaget noen ganger på vondt i tanna, men det gikk heldigvis ikke mange timene før det var over. I morges hadde tannfeen kommet til ham med penger i glasset så det var jo litt stas:). Håper bare ikke han får tannlegeskrekk av dette......

9 kommentarer:

 1. Akkurat den overskrifta kunne jeg ha brukt også ;) Har også vært til tannlegen i dag.

  SvarSlett
 2. Stakkars liten. Godt faren var med da.
  Kule pepperkaker!

  SvarSlett
 3. Huff og huff, ikke morsomt, stakkars liten og stakkars dere.

  SvarSlett
 4. Stakkars både liten og mammaen og pappaen.. Hørtes ikke ut som en god opplevelse for noen. Men sikkert godt å ha det overstått!
  Herlig med snø og pepperkaker da :)

  SvarSlett
 5. stakar liten.. godt d jekk fort øve..
  kjempe fine pepperkaker :) mg og natalie ska og pynta pepperkaker i dag. har et hus så har stått upnta i ei uga nå, så nå e d på tide :)

  SvarSlett
 6. Uff, stakkars lillegutten, det er jammen ikke godt for et mammahjerte å se på denslags. Men må man så må man...

  SvarSlett
 7. Huff a meg, stakkars lille gutten. Men blir for det beste til slutt :)
  Ha en fin kveld.
  Stor klem

  SvarSlett
 8. Høres ut som en flink gutt da. Godt det er over ;-)

  SvarSlett
 9. Jeg har forresten en GIVE AWAY, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer smakfull? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

  Ønsker deg en fin-fin kveld!

  Hilsen Carina

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...