Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

torsdag 30. desember 2010

Julen 2010- Godt Nyttår!

Julen i år har vært fin som den pleier, men vi har hatt litt sykdomstrøbbel. Halsbetennelse og ørebetennelse på de to største er ikke å kimse med.... heller ikke magevondt hos minsten HELE julekvelden OG julenatta......zzzzz.... jeg fikk pakket opp tre gaver- resten bysset jeg minsten i armene! Jaja, sånn er det jo med små barn. Det viktigste er at de har det bra:).


Vi har fått flotte gaver alle sammen. Ungene har fått masse fint, nesten så det blir for mye;). Vi har kost oss med gode julefrokoster, julelunsjer, julemiddager, julekaker, familiekos m.m. Går ikke på vekta med det første for å si det slik:). Her er litt bilder fra julen vår, forberedelser og kos:).
Ungene pynter pepperkakene jeg lagde, det ble hele 6-7 brett... Har nok til gjester en stund fremover;).

Juletreet vårt blir pyntet med julepynt fra blant annet våre reiser rundt omkring. Jeg har en "tradisjon" med at jeg finner julepynt på de fleste reiser jeg er på. Jeg har derfor pynt fra forskjellige steder i bl.a. tyskland, danmark, holland og england hengende på treet. Koselige minner dukker opp når vi finner dem frem fra esken og dekorerer treet. Synes det er veldig kjekt. Ellers pynter vi med både nytt og gammelt, og ting som ungene lager i barnehagen og på skolen. Ikke noe gull/rødt eller kun sølv her i gården..... En god miks av alt vi liker:).

Litt lyspynt utfor på julekvelden, se som det glitrer i snøen:Ønsker dere alle en flott nyttårsfeiring!!!
Vi skal feire med svigerinna mi og familien hennes, har gjort det noen år nå. Kjempekoselig. Vi skal ha en treretters meny som består av skogsoppsuppe, stekt and og sjokoladefondant!!!! Gleder meg masse. Det blir også egen "toretters meny" til barna: egenlaget pizza på pitabrød og is med non-stop/peanøtter/sjokoladesaus. Pakkelek skal vi ha og litt fyrverkeri og stjerneskudd. Det blir gode greier:)

Da prates vi i 2011 alle sammen- happi gottinår!!!

10 kommentarer:

 1. Hei, hei Hege! - Godt å høre at jula har vært fin på tross av sykdom, og julekortet ble jo knall-bra! Takk for all koselig blogg-kontakt vi har hatt dette året. Ønsker deg og dine en fin nyttårsfeiring og et kjempegodt nyttår! Klem, klem.

  SvarSlett
 2. Så kjedelig å slite med sykdom i jula. Godt dere har kost dere allikevel!
  Så koselig tradisjon med juletrepynten. Kjempelurt!! Og herlig julekort da :)
  Godt nytt år til dere! Og god bedring hvis noen fortsatt er syke.

  SvarSlett
 3. Kjekt å høre at dere hadde en fin jul på tross av sykdom.
  Nydelig julekort av dine tre skatter.
  Ønsker deg og dine et riktig Godt Nyttår.
  Gleder meg til å følge deg videre i 2011.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 4. Æsj da, aldri gøy med sykdom, men i jula passer det i alle fall IKKE. Godt nyttår!

  SvarSlett
 5. Happi gottinår ja :-) Koselige julebilder fra en jul som så ut til å ha blitt full av minner på godt og vondt (kjedelig med sykdom). Så koselig å samle juletrepynt fra forskjellige steder i verden. Vårt juletre har veldig mye pynt fra Estland, og det er koselig å ta frem :-) Ønsker dere en fin kveld i kvled! Klem

  SvarSlett
 6. Ønsker deg og dine godt nytt år!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 7. Bra dere koste dere på tross av sykdom, har ligget på tur med sykdom her gjennom hele jula også. Men, feires skal det!
  Håper dere får en kjempefin kveld.
  Godt nyttår.
  Stor klem fra Eline

  SvarSlett
 8. Så koselige bilder. Veldig kjekt å lese også. Godt nytt år, Hege!

  SvarSlett
 9. Så koselige bilder! Ønske deg og dine et fantastisk nytt år og håpe det bler betraktelig mindre sykdom i år :D

  SvarSlett
 10. Jeg vil ønske deg og dine et godt nytt år og takke for koselige hilsener og inspirasjon fra deg i året som har gått. Jeg gleder meg til å følge deg og bloggen din videre i 2011! Klem fra Bekka

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...