Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

torsdag 16. desember 2010

Hjemmelaget leverpostei:)

Det er noe av det beste som finnes. Svigermor lager alltid leverpostei til Jul, og den er kjempegod. I fjor var jeg med når hun laget leverposteien og det måtte jeg jo i år også. En kjekk tradisjon, og kjekt å lære å lage noe skikkelig hjemmelaget også:). Og så er det jo så godt. Julefrokost med fersk brød, nysteikt leverpostei og for de som liker det: stekt bacon oppå der!!! Nammenam!!!

Her er røra, det ble ganske så mye med to doble porsjoner:


Svigermor øser i boksene våre:


Så nå har vi fem bokser leverpostei hver i fryseboksen. Steiker de i ovnen ein times tid når vi tar dem opp så lukter det deilig jule-leverpostei i huset! Endel blir spist opp til julefrokosten og julelunsjen. Resten sparer vi til påsken. Mmmmm- herlig!!!

I dag er det pepperkakene som står for tur. Deigen lagde jeg i går kveld og i natt har den godgjort seg i kjøleskapet:).

Ha en trivelig torsdag folkens:)

4 kommentarer:

 1. Hei.

  Så flinke dere er. Tror ikke jeg har smakt ekte hjemmelaget leverpostei før. Godt å ha i frysa for å bevare julekosen litt lenger.

  Ha en fin dag med pepperkakebaking.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. Oj, oj, imponerende! Fin juletradisjon.
  Kos dere med bakinga også.

  SvarSlett
 3. For en flott juletradisjon.
  Har aldri smakt hjemmelaget leverpostei, høres kjempegodt ut. Og med stekt bacon til, må det være en nytelse.
  Ønsker deg en fin torsdag.
  Klem Mio

  SvarSlett
 4. Det er 17 år siden jeg sluttet å spise kjøtt...men jeg fikk koselige farmorminner av dette leverpostei-innlegget. Hun serverte alltid "lun leverpostej" som de sier i Danmark og det smakte himmelsk!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...