Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

mandag 13. desember 2010

Julebyen Egersund:)

På lørdag var familien pluss svigers en tur til Julebyen Egersund. Der har vi vært flere år på rad nå i juletider. Kjempekoselig med masse boder, julemusikk, nisser, sukkerspinn, karuseller, brente mandler, nissegrøt og god stemning. Herlig!!! Fikk tilogmed handlet en julegave:).
Det regnet hele veien mens vi kjørte dit, men heldigvis var det oppholdsvær store deler av den tiden vi gikk rundt i gatene. Ikke var det for kaldt heller, som det var i fjor.... Brrrrrr...
Jeg tok endel bilder, men datamaskinen min har hengt seg opp... ARGH!!! så jeg får ikke lagt dem inn her. Derfor blir det bare et par bilder fra aftenbladet.
Etter at vi hadde kost oss noen timer i julebyen kjørte vi til Sandnes for å ha litt mat på Big Horn Steak House- nammenam. Som Mathilde sa til mormor og morfar senere på dagen: "me va på ein løyen resturang, de hadde biff og laks på barnamenyen".... Hehe, jepp- Mathilde hadde biff og Bendik hadde laks. Han proklamerte høyt og tydelig at han skulle ha fisk til middag når vi var på vei til restauranten. Kjempegreit at det ikke bare var fiskepinner de serverte;). Kan anbefales!!!! Både voksenmat og barnemat:).


Tiden flyr fort nå i førjulstider og jeg har maaaaasse å gjøre... får derfor dessverre ikke tittet innom alle jeg vil- og heller ikke skrevet så mange innlegg som jeg vil. Men tankene mine er her i bloggeland innimellom likevel:). Ønsker dere alle en flott uke videre.

4 kommentarer:

 1. Så koselig det så ut der!!
  Kjempeherlig å kunne rusle på julemarked, få litt julestemning og handle litt julegaver:-)
  Så flott tips med Big Horn også da, jeg har liksom aldri giddet å ta med småtten dit, for jeg tror ikke han vil ha en stor biff, men med en litt variert barnemeny tror jeg vi må ta turen dit en dag allikevel:-)!
  Ha en flott førjulsuke!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 2. Så koselig det så ut i Egersund.
  Vi har snakket om å dra dit, men har enda ikke kommet så langt.
  Takk for tips om Big Horn på Sandnes.
  Ønsker deg en fin førjulsuke.
  Klem Mio

  SvarSlett
 3. Så koseligt med julebyen! Veninnan min bor i Egersund å er med varje år!

  Klem Lindha

  SvarSlett
 4. Å, så koselig det så ut. Viktig å gjøre slike ting i julen, er jo over så fort, så da er det koselig å sitte igjen og virkelig føle man har fått alt ut av julen :)
  Ha en fortsatt kjempefin dag.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...