Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 17. september 2010

Travelt?

Jeg har hatt ei god, rolig uke egentlig... Eller har jeg det? jo- Iallefall starten på uka.... Fikk ryddet litt, sydd litt, og gjort diverse must do-things.

Tirsdag var jeg hos frisøren- deilig- hadde egentlig tenkt at jeg bare skulle stusse og farge håret, og ha det i samme fasongen. Men frisøren jeg var hos, som forøvrig er ei venninne, foreslo noe helt nytt. Jeg tenkte: "hvorfor ikke- det vokser jo ut igjen". Så da ble det plutselig en ganske stor forandring, ganske kjekt egentlig:

Onsdag var godgutten hos frisør og i går var snuppa og mannen. Så fire av fem i familien har denne uka vært til frisør. Godt hva som er gjort (ikke for lommeboka da, menmen... må man så må man).

I går var mannen på trening og jeg var i "barsel-treff" på kvelden. Vi har bare fortsatt treffet uten barn vi, like greit:). Er jo kjekt å holde kontakten selv om noen begynner å jobbe igjen. Får jo faktisk tid til å prate også da, når ungene ikke er med:). Måtte da ha barnevakt til ungene siden begge oss voksne skulle ut. Litt rart å ha det midt i uka, men - det var mannens treningsdag og jeg hadde veldig lyst å treffe jentene,,,, så da ble det svigers som passet ungene. Kjempekos å treffe jentene igjen. Fikk god pai og herlig frukt/sjokolade til dessert:).

I dag har jeg allerede vært på barsel-treff med en annen gjeng (er jammen mange som har barn i rette alderen for tida), skal i fireårsdag med godgutten kl. 16-18 og skal i forening (uten sy/strikke-tøy) i kveld.
Blir vel kanskje litt vin i kveld tenker jeg.... godt lag med gode venninner:).

Bildet er lånt fra kvinneguiden.no.

I morgen skal vi i tretti-årsdag så det ble jammen en travel uke på tampen likevel.... Jaja, vi liker det jo;). Regner med at det bare blir enda mer å gjøre også når det nærmer seg jul og det blir juletreff i både barnehager og på skoler....pluss diverse julebord...:)

Ønsker alle en strålende fredag og en flott helg, håper været blir litt bedre enn det er nå. Andre som har det travelt for tiden??

3 kommentarer:

  1. Så fin du ble på håret! Det var skikkelig stilig.

    SvarSlett
  2. Kjempe stilig på håret!!! Jeg har også vært hos frisøren denne uken, men det blir bare de vanlige cm....skikkelig pysete når det gjelder håret:))!

    Ha en fin søndag♥

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...