Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

torsdag 2. september 2010

Shopping på Bryne og Me & I Party:)

På tirsdag havnet jeg og svigermor en tur til Bryne.... Plutselig måtte vi ut der for å betale noe dekorstein vi skal ha i bedene i hagen:) (gleder meg til det blir klart).

Iallefall- da måtte vi jo ha oss en liten trasketur i Bryne sentrum. Der fant vi en kjempeherlig barnebutikk. Svigermor utbrøt faktisk: dette er den flotteste barnebutikken jeg har vært i!!!
De hadde masse kjekke merker, både klær, leker, barneromsinteriør og diverse kjekke saker. Det ble litt handling kan en si...... Heldigvis for meg trengte mellomstegutten en del klær nå etter sommeren var slutt:). Hehe. Han har plutselig blitt så stor! Veldig greit når en MÅ handle siden ungene trenger klær :). Så da ble det noen bukser og gensere på ham, kjekke ting var det også. Er jo ikke så veldig lett å finne fine klær til gutter alltid, men her var det MYE!!!
Butikken heter noe så kult som Klara og Villbassen:). De har nettside også, men dessverre ikke bilder fra butikken eller nettbutikk :(. Men her er siden: Klara og Villbassen.
Blir ingen bilder av nyinnkjøpene siden pcen min er på tur for øyeblikket- jeg låner nå mannens og har ingen bilder her....

Ellers var jeg i går på Me & I Party hos ei venninne. Har aldri vært i det før, og synes det var en positiv overraskelse. Kjempeflotte klær, god kvalitet, dama hadde god kunnskap om både klær og hvordan de ble laget så det var veldig kjekt. Så da ble det jammen litt handlings der også.... :/.

Denne ble det til snuppa, bare i en mer dus gråblå farge


T-Rex til mellomsten

 og sopp-body til minsten

Bildene er lånt fra Me & I.

3 kommentarer:

 1. Mye handlig på deg i det siste, Hege ;) Kjekt det når man finner noe. Fant du noe på de nye butikkene da? Veldig mye kjekt syns jeg, men må heller ta meg en tur uten vogn og barn en annen dag...

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så koselig at du har lagt igjen noen ord inne hos meg! Gøy å oppdage flere bloggere fra samme området:)

  Hørtes kjekt ut med Bryne tur! Herlig å oppdage nye butikker hvor man finner mye fint!

  Kjekt med ny butikk på Jørpeland også! Nå håper jeg bare at folk handler, slik at hun får det til å gå rundt:)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig besøk inne hos meg! Jeg skulle til å skrive at jeg også er hjemme i barslespermisjon, men kom på at den akkurat er slutt...Men jeg er hjemme med minstemor fortsatt. Og det blir en del shopping, ja...
  Flotte klær du har funnet fram her - takk for tips!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...