Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 24. september 2010

Jeg er en heldig Buzzador:)

Jeg har vært medlem i Buzzador nå en stund og er strålende fornøyd med opplegget.
Her kommer en kort forklaring for de som ikke vet hva det er: Buzzador er en markedsføringskanal der konsumenter deler sin ærlige oppfatning om produkter eller tjenester. Dvs. at den som er buzzador får tilbud om forskjellige kampanjer han/hun kan være med på (helt gratis) og skal sende en rapport tilbake om hva han/hun synes om produktet.

Jeg har vært med på litt forskjellige kampanjer. Både Uncle Bens fullkornris, Natusan First touch olje/badesåpe til baby og Dr. Greve Pharma shampo/balsam til barn. Nå de siste to ukene har vært så heldig at jeg har fått innbydelse til to nye kampanjer jeg skal være med på. Det gjelder Pampers active fit bleier og Nestle banan-aprikos barnegrøt:). Gleder meg til å få prøvepakkene i posten:).

Jeg har som regel buzzet i barseltreff og foreninger, men også ellers når jeg har truffet venner som kan ha nytte av prøvepakningene. Det jeg må gjøre er å høre med mine venner hva de synes om produktet etter at de har prøvd det, og skrive en rapport (kryssavskjema) til buzzador der jeg forteller om min og mine venners mening. Kjempegreit- og veldig kjekt også egentlig:).

Er du en Buzzador? Hvis ikke kan du jo melde deg inn her:): Buzzador
Der står det også litt om det å være buzzador. Lykke til!!!!

Dette venter jeg på i posten nå:
Pampers Active Fit bleier:

Nestle Banan-Aprikos grøt:

3 kommentarer:

 1. Hei! :) Og takk for koselig melding inne hos meg!! Jeg er også Buzzador, men jeg får tilbud om så få kampanjer og jeg skjønner ikke hva jeg gjør galt egentlig..... rart det der :) Men nå skal jeg være med på Natusen våtservietter da.... så jeg får prøve å buzze til flere :)

  Ha en koselig dag :)

  SvarSlett
 2. Jeg fikk min pakke på fredag :D
  (Men jeg har kronisk tjukk sirup i gjennomføringsgenet mitt, så pakka står fremdeles uåpnet i gangen...)
  Har vært Buzzador siden ...hmm... 07? 08? Ja, no sånt! :D

  Trollmor: Har du oppdatert profilen din i det siste?

  SvarSlett
 3. Jeg er også Buzzador,det er gøy:)
  Ikke fått så mange tilbud i det siste, men så at jeg hadde glemt å oppdatere profilen min med siste familiemedlem. Er også hjemme i permisjon.

  Lykketil med Buzzingen:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...