Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

torsdag 2. september 2010

i form?

Jeg har begynt å abonnere på "i form" magasinet.....
(Bildet over er fra Bladkongen).

Tenkte det var et smart trekk når jeg fikk telefon med spørsmål om jeg ville abonnere. Denne selgeren kunne selge (selv om jeg pleier å være flink med å si nei takk!). Jeg fikk tre utgaver pluss en softshell-jakke til 199 kr! Kjempekupp ja! Jeg tenkte meg nå littegrann om, men det tok ikke mange sekundene før jeg sa ja.

For jeg trenger jo virkelig å komme i form. Etter ganske så stillesittende graviditet pga bekkentrøbbel, lite mosjon etter fødsel pga to måneders ferie med de andre barna (ikke lett å gå lange turer med en seksåring og en treåring på slep).... så litt bekkentrøbbel igjen.... og en del godteri/brus om kveldene...jaja. Litt push og motivasjon fra dette magasinet tenkte jeg så er jeg i gang med trening av diverse slag- løping, vekter, sykling- you name it!

Jau....

Fikk bladet i posten for et par dager siden og leste det ut på ti minutter. Nedtur. Det som var mest spennende for meg var elleve gode grunner til å drikke kaffe:). Min hjerne var ikke på noen som helst måte interessert i å vite hvordan jeg skal trene i ukesvis for å klare å løpe 5 kilometer på under 30 minutter....

Enten så er jeg ikke motivert nok eller så er jeg for godt vant med blader som virkelig fanger min oppmerksomhet - slik som "Bo Bedre", "Bolig Pluss" og "Costume"..... slike blader man bare krøller seg opp i sofaen med, gjerne med en god kopp kaffe og en sjokoladebit ved siden:). Tror jeg heller fortsetter med det jeg (foreløpig).

(Bilde fra VG nett)

Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Du får heller abonnere på noe annet. En blir skuffa når blader ikke innfrir. Men du fikk iallefall en fin softshelljakke. Lurer litt på om jeg skal abonnere på noe selv, men vet ikke hva. Hvilke interiørmagasiner er best? Leser bare Allers jeg vettu...

  Ha en fin fredagskveld.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. Hei frøken!

  Vil du være med på POmp de luxe party? Onsdag 8.9? I oljebyen? Jeg kjøpte masse forrige sesong til A. og er storfornøyyd med både kvalitet og pris.

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar på bloggen min.
  Om ikke bladet var bra så fikk du nå en jakke :)

  Ønsker deg en flott helg.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Enig med deg! Interiørmagasin, kaffi og sjokolade er mykje bedre enn å lese om å kome iform;) Eg klarte heldigvis å seie nei til selgeren (han ringte meg og;) og no er eg veldig glad for det;)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...