Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 21. juli 2010

Rådyrt hotell i Andermatt- en liten landsby i Sveits

Vi kjørte videre gjennom Sveits og tok veien opp til alpene. Kjemperått å kjøre oppover de veiene, kronglete, spesielt og veldig fint. Flott utsikt var det også såklart. Fikk dessverre ikke tatt bilder på oppoverturen...:(.

Vi kom til en liten by som het Andermatt, er visstnok et yndet sted å reise for ski-entusiaster. Var flere ski-trekk der oppe og byen var superkoselig. Den ligger i hjertet av St. Gotthards pass.


Vi tok inn på et hotell som lå midt i byen og det var dyrt ja- kosta vel 16-1700 kr.... Hotel Monopol. Sveits er jo dyrt generelt - men vi ventet litt bedre standard enn dette til den prisen. Det viste seg å være et skikkelig 70-talls hotel. Er sikkert ikke blitt pusset opp siden den gangen.

Se på dette blandebatteriet:


Og denne taburetten husker vel de fleste fra da vi var små. Lurer på om den ikke så smått er på vei inn i de norske hjem igjen???. Den er jo litt kul også. Men denne har garantert stått her i ååååååååååååååååårevis! Fin farge eller?


Skulle egentlig ta med barna i hotellets basseng... Men etter at mannen og Mathilde var der for rekognisering hoppet vi over det.... Luktet surt og det var rot overalt... er sikkert ikke blitt brukt på en god stund. Så da koste vi oss heller litt på det flotte 70-talls teppet med litt kreativ tegning og liming i ferieboka som jenta skal ha med når hun begynner på skolen til høsten;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...