Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

mandag 19. juli 2010

Europa-parken i Tyskland :)

Her var vi første gang i fjor, og bestilte like greit et par dager der i år også. Mannen min er veldig glad i fornøyelsesparker, naturparker og opplevelsesparker så det var han som fant dette stedet da han trålte nettet før vi reiste på ferie i fjor.
Vi tok biltoget fra Hamburg til Lörrach helt sør i Tyskland og kjørte en liten time nordover til parken som ligger i Rust. I fjor lå vi på Hotel El Andaluz, i år lå vi på Hotel Collosseo.

Parken er veldig bra. Den er bygget opp av og delt inn i landene i Europa. Vi gikk blant annet i Norge og kunne kjøpe mat fra en fiskehandler, og mannen og Mathilde tok en raftingtur;). Vi var også innom Russland og tok en togreise gjennom et eventyr der de hadde laget Ivo Caprino lignende dukker i et is-paradis. Veldig kjekt både for store og små.

Her er uteområdet til hotellet. Fantastisk for ungene som tilbrakte kveldene med å løpe rundt omkring disse vannsøylene som kom opp overalt. Ble endel våte unger utover kvelden:)Ved barnebassenget (glemte dessverre å ta bilder av "voksen"-bassenget)


Endel karuseller og tog ble tatt til stor forlystelse for de små:). Det var fireårsgrense på de fleste karusellene, så vi måtte tøye alderen på den kjempetøffe gutten på 3 år og 3 måneder så han også fikk være med....:).Raftingen:

Det er fire hoteller som hører til Europa-parken, og det er flere gode restauranter å velge mellom her. Her er bildet fra en av restaurantene som ligger i Hotell Colosseo.

Kan anbefale denne fornøyelsesparken/familieparken til både store og små, og jeg vedder på at vi nok kommer til å reise dit igjen en gang vi også:).
Besøk siden deres og se hvilke tilbud de har: Europaparken.

3 kommentarer:

 1. så jo bare kjempe fint ut :)
  Så kanksje dette hadde vært noe å foreslå for gubben om noen år :)

  SvarSlett
 2. Det så veldig kjekt ut, og hørtes kjekt ut. Godt at dere har kost dere og godt at dere er hjemme igjen. Gleder meg til fortsettelsen ;)

  SvarSlett
 3. Så ut til å være en flott park.
  Den er nok noe som må besøkes viss vi tar turen nedover Europa en gang.
  Gleder meg til fortesettelsen jeg og.
  Snakkes hos Kristin i kveld.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...