Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 21. oktober 2011

Lalandia og Legoland :)

I høstferien sist uke var vi en tur sammen med et vennepar og ungene deres til Lalandia i Danmark. Det ligger i Billund, med gåavstand til Legoland. Vi var superheldige med været og storkoste oss hele turen. Hytta vi delte var knallfin, stor og god. Her hadde vi  masse boltreplass og kunne gå til Lalandia feriesenter eller Legoland. Kjempetoppers :).

Dette er inne på Lalandia feriesenter. De har laget himmel i taket og alt ser italiensk ut, herlig! Inne på senteret var det iallefall tre restauranter, Lekeland, Badeland, Bowling, minigolf, et lite supermarked, butikker, og "strikk-hopping" for ungene som skimtes bak scenen her. På scenen hadde de show for barna hver kveld, og det syntes det var kjempekjekt.
Vi spiste på senteret alle dagene og det var veldig greit. God mat og kjekt at ungene kunne leke på Lekeland som vi kunne se inn til (vinduer inn til Lekeland fra restauranten) mens vi voksne spiste oss ferdig.

Legoland- knallkjekt å gå rundt og se alt de har laget til. Ungene var helt i hundre!! Så var vi så utrolig heldige med været. Vi satt faktisk ute og spiste lunsj mens vi var her, midt i oktober. Slikt liker vi :).

Masse flott å se på.

Så hadde til vår overraskelse også bygget opp slottet i Mozeldalen som vi var og besøkte i sommer, det var kult å se :).
 

I Western-byen grillet vi brød med indianerhøvdingen og fikk sitte inne i teltet hans og spise, det var stas.
 
Så gravde vi etter gull såklart:)

Vi tok også en hel del karuseller, en berg og dalbane, vannrenna tok snuppa fem ganger, vi andre delte litt på- men det var veldig kjekt:). Herlig når man kan gå rett frem til aktiviteten istedenfor å stå i kø i evigheter. Så gikk vi innom Lego-butikken før vi ruslet hjem til hytta, tror ikke ungene glemmer denne dagen så fort.

Dette er også inne på Lalandia-senteret, deilig ferie-stemning :).

Her er hytta vi bodde i. De hadde laget til store områder med hyttefelt flere steder, med lekeområder i nærheten og gangavstand til Lalandia senteret.

Det var en superduper tur og jeg kan gjerne anbefale folk å reise dit!!! Det var godt å komme seg helt bort fra oppussing og rot overalt og bare nyte livet sammen med mine kjære. Da får man en liten boost i hverdagslivet også, gjør godt for kropp og sjel rett og slett;).

Nå skal jeg nyte helgen, håper dere andre gjør det samme!

3 kommentarer:

 1. Heisann!
  For noen flotte bilder, og for en herlig tur dere må ha hatt!!

  Ønsker deg en fin fredagskveld! Klem fra Livy

  SvarSlett
 2. Legoland er kjempekoselig, har vært der selv et par ganger.

  SvarSlett
 3. Så fine bilder:) ser veldig fint ut! jeg var i legoland når jeg var liten, men kunne ikke huske at det var så vakkert :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...