Etter at jeg fikk denne gode oppskrifta av ei venninne er dette brødet fast inventar til hver jul. Kjemperaskt å lage og veldig godt!!! Supert å servere når det kommer fra ovnen, med smør og brunost- himmelsk!
6 dl hvetemel
6 dl havregryn
2,5 dl sukker
6 dl melk
4 ts natron
3 ts kanel
2 ts nellik
2 ts ingefær
Alt blandes, la stå i 20 minutter. Fyll i to former. Stek på 180 grader midt i ovnen i 55-60 minutter. Server med smør og brunost! Lykke til om du vil prøve det. Kan nesten garantere at det faller i smak hos både deg og dine gjester;).
Så spennende! Jeg noterer i skal prøve boken min ;-)
SvarSlettØnsker deg en super kveld!
Klem fra Carina
Artig, dette må prøves!
SvarSlettKan vel spises utenom jul også, og et godt alternativ til slappe vafler :)
Fikk dette servert på tur av ei venninne. Kjempegodt - og spennende! Barna elsket det og spurte stadig ettter mer! Charlotte
SvarSlettHar spist det hver eneste morgen og aften sidste uge på Island. Ikke til at stå for! Skal straks i gang med at bage det selv
SvarSlettSupert godt! Varme, nystekt med brunost...helt topp!
SvarSlett