Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

tirsdag 18. januar 2011

Gullungene og mat-tips til babyer

Etter noen lange uker med syke unger..... var det deilig å ta et par turer ut forrige uke. Har jo bare blitt innesitting på minsten og meg også når vi har hatt de to eldste hjemme. Her er han rimelig fornøyd med tilværelsen!

Snuppa lærer engelsk på skolen og i dag har jeg fått høre sangen "Apple is falling", kjempekoselig! Så spurte hun meg hva "I love you" betyr, og hva mamma het på engelsk. Deretter kom det; "I love you Mummy!!!" Smelter helt jeg da, så nyyydelig å høre fra lillevennen (som ikke er så liten lenger, blir jo faktisk 7 år om bare noen uker).....

Mellomsten har fått hull i trommehinna, stakkars liten. Var hos legen i går og kunne konstantere hull i trommehinnen på ene øret og væske i mellomøret på begge.... fikk penicillin og skal tilbake om ei uke for å sjekke om han er bedre, og om han skal henvises til å legge inn dren. Må få gjort noe snart for han er så plaget.... Noen som har gode erfaringer med homeopat forresten? Har hørt at det kan hjelpe....

På tampen kommer et lite mat-tips til små gutter og jenter. Simen elsker dette og har gjort det siden han fikk det første gang ved seks måneders alder. Det er en liten avokado og en banan most med stavmikser.

Et tips er å kjøpe et nett med små avokadoer (har det her på Prix) og oppbevare dem i kjøleskapet. Veldig godt, sunt og mettende. Er også veldig greit å blande penicillin oppi dersom de må ha det. Er jo ikke alltid like lett å få ned ekkel medisin for de minste....

Ønsker alle en god kveld og uke videre:)

3 kommentarer:

 1. Godt dere begynner å bli ferdige med sykdom, ikke noe omtrent som er verre enn det! Håper det ordner seg med mellomsten :))
  Klem fra Ena

  SvarSlett
 2. Mmm, ja det var det lenge siden vi har hatt. Jeg har kjøpt på avokado etter avokado, men syns de er helt elendige for tida. Kanskje jeg skal prøve netta på Prix?
  Koselig bilde av minsten. Krysser fingrene for at alt går bra nå, og at B blir fikset. Koselig med engelsken da. Helt herlig.

  SvarSlett
 3. Så synd med B som sliter sånn med øyrene.
  Eg var hjå fotsoneterapi med Julie og det hjalp. Hu slapp å legge inn dren sjøl om me hadde fått time og alt.

  Herlige M som synger på engelsk då.

  Håper sjukdommer er over hjå dokk for ei stund nå.

  Klemmer i massevis herfra.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...