Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

tirsdag 24. august 2010

Sydamer:)

I går koste vi oss med symaskinene våre etter at jenta hadde gjort sin aller første lekse! Det var å skrive S'er og å tegne/lime inn tre ting som begynte på s. Kjempespennende synes Mathilde (jeg også).

Snuppa fikk symaskin av oss til jul og liker godt å prøve seg litt med den. Hun har laget både koseteppe, laken og smekke til Simen tidligere. I dag fant hun på noe helt selv- hun lagde leker til litleguten. To stk:). Hun fant tøy, klippet, sydde og stappet vatt i selv. Både sikksakk sying og vanlig. Ble helt imponert jeg. Jeg måtte bare hjelpe med å tre i tråd og slikt.


Falt i smak hos gutten:

Hun har også funnet stoff til en ny smekke til gutten. Det var stretch-stoff så derfor ble det jeg som sydde den siden det ikke er så lett. Da satt vi der med hver vår maskin og koste oss:). Herlig å kunne kose seg inne når det øspøser ute;)

5 kommentarer:

 1. guri så flinke dokk e:) e heilt imponerte eg!!!! sei t na at tante e kjempestolt av hu:) klem fra tante Linda!

  SvarSlett
 2. Hei Hege
  Så heldig datteren din er som har en mamma som syr med hennne og som attpåtil har egen symaskin!!! Det høres veldig koselig ut og jeg tror sannelig jeg får høre med sønnene mine om de har lyst til å prøve og sy litt.
  Ha en fin senkveld!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 3. Guri, så herlig! :D
  Drømmen må jo være å eie en råååsa symaskin, ja! Tror nok Maiken også vil ha en sånn en. Hvor er den kjøpt for hvor mange penger?
  Så flinke dere er til å gjøre ting sammen!

  Maiken syns også det er gøy med skolen, og har blitt veldig flink til å gjøre leksene sine :)

  Onsdagsklem :)

  SvarSlett
 4. ...eller er den hvit med rosa gjenskinn?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...