Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 25. august 2010

Har sydd litt til:)

Jeg skulle treffe et par venninner med barn i dag og tenkte jeg skulle sy hver sin smekke til barna, det trenger man jo alltid:). Som sagt så gjort. Jeg sydde likesågodt en til Simen også, for her i huset trenges det også smekker:

Dersom noen ønsker smekker kan jeg lage. Tar da 100 kr for smekken.

Nærbilde av pynteborden på et par av smekkene. Maskinen min har ikke så mange forskjellige sømmer å velge mellom... men det er greit å veksle i noen forskjellige synes jeg:):

Snuppa har også blitt bitt av sydilla, så hun har laget et par "vatt-leker" til Bendik også. Hun pynta dem litt ekstra med strykemerker på. Han er glad samme hva han får den gutten:). Han vil jo helst være med å sy selv, men ikke så enkelt når man er bare tre år....;)

Kali spurte hvor jeg hadde kjøpt maskinen til snuppa. Den bestilte vi på http://www.symaskiner.no/. Det er en Janome Sew Mini. Den er hvit med rosa detaljer. Sjekket på nettsiden der nå, men ser ikke at de har den lenger dessverre.... Synes å huske at den kosta rundt tusen-lappen.

2 kommentarer:

 1. Tusen takk for svar, Hege! :D
  Ser at begge de barne-/nybegynnermaskinene de har nå, ikke er noe for 6-åringer... Så da får vi bare vente og se om det kommer noe etterhvert - og om Maiken får sylyst :)

  Herlige smekker og leker! :D

  SvarSlett
 2. Så utrolig fine :) Skulle ønske jeg var like flink md symaskinen :)

  Ha en herlig mandag!

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...