Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 13. august 2010

Kaffetørst?

Vi hadde mye deilig kaffe i Italia. God Cappucino og god Espresso, namnam.

Her er en Cappucino jeg fikk i Verona, dere ser vel at det er et hjerte i skummet??? Veldig fascinerende synes ungene:):

Ungene våre synes visstnok også at kaffe er ganske godt. De slåss nesten om å drikke slumpene etter oss.... Synes kanskje det er litt vel tidlig med kaffe til tre-og seks-åringer, men det er nå litt morsomt også:). Snuppa presterte å drikke en hel espresso jeg laget hjemme før vi reiste på ferie. Hun tok med seg espresso-koppen min og spaserte bort til naboen (mammaen min), følte seg nok veldig voksen:).

Guten har tatt etter:

Vi var innom og handlet på tyskegrensen på hjemturen. Da vi gikk med varene til bilen synes nok tre-åringen at det var på tide med en pause, for han sa: "Mamma, eg vil ha kaffi. Ein goe kaffi!" (tror ikke han skal få smake mer på noen år jeg.....hehe).

2 kommentarer:

  1. Haha. Ikke bare en hvilken som helst kaffe heller liksom. "Ein gode kaffi." - Snålingen :)

    SvarSlett
  2. Å, så herlig kaffebilde!!! Nå viser jo den nyeste forskningen at kaffe faktisk er SUNT likevel, så det er vel i bunn og grunn bedre å gi ungen en kopp kaffe enne en godtepose, hihi. Men utradisjonelt er det nok!I Danmark begynner barna å drikke kaffe i veldig ung alder. Jeg er halvt dansk og husker godt at barn fikk kaffe med sukker og fløte mens jeg fremdeles var godt fornøyd med sodavann =)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...