Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 29. februar 2012

Monsterbukse til minsten!

Mormor til ungene har strikket Monsterbukse til minsten. Det florerer jo av dem i all slags fasonger på nett, men hun har laget sin egen vri. Synes den var kjempekul, og ungene likte den veldig godt! Denne ble ferdig på mandag. Mellomsten og søskenbarnet har bestilt, og søskenbarnets bukse er allerede i produksjon:). Produktiv mormor altså:).

Minsten liker buksa veldig godt og vil ikke ha den av seg- så den falt absolutt i smak. Er ikke dumt at den er så god og varm heller. Deilig å ha under dressen når han er ute og leker i dette været.
Jeg får fremdeles ikke til å laste opp bilder (se forrige innlegg....blæh), så dette er tatt med mobilen.... Blir vel ikke orden på bildeopplastingen med det første heller for nå er pcen er inne til reparasjon :). Jaja.... det får gå enn så lenge:).

I dag har dagen blitt tilbragt i sofaen her. Er nok influensaen som har tatt meg, det er lenge siden jeg har sovet så store deler av dagen..... Kjedelig! Håper virkelig at jeg er på bena i morgen igjen! Har ikke tid til å sove bort dagene....

3 kommentarer:

 1. Så kul monsterbak :-)
  Håper influensaen slipper taket fort; god bedring til deg :-)

  SvarSlett
 2. Kjempekul bukse!
  Kjedelig med pc og sykdom. God bedring! :)

  SvarSlett
 3. It's not my first time to pay a visit this site, i am visiting this web page dailly and take fastidious information from here every day.
  http://www.reviewsontwitterfollowers.wordpress.com/2013/06/10/getting-more-followers-on-twitter

  Here is my page - bingo

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...