Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 22. februar 2012

Klarer ikke legge inn bilder :(

Bildet er fra gjeste-doen, men det må meldes at jeg er ikke fullt så harmonisk som bildet kan gi inntrykk av- er ganske lei etter et par uker hvor jeg ikke klarer å laste opp bilder fra dataen!!!

Har hatt samme melding i to ukers tid nå:
Sikkerhetsadvarsel: informasjon fra denne sikre siden vil bli sendt til en side som ikke er sikker på www.blogger.com.
Så har jeg to valg, send eller avbryt. Jeg har prøvd send flere ganger, men bildet blir aldri lastet opp. Står bare i uendelighet og laster, og laster.....

Noen som har tips til hva jeg kan gjøre? Blir litt småsprø når jeg vil vise dere alt det fantastisk fantastiske som foregår i min verden, hehe.

Imens får jeg bare laste opp bilder fra bloggen, ser ut som det er kun bilder derfra og internett som går igjennom.... Så får det heller virke litt harmonisk iallefall :)

En deilig cappucino på en fortauskafe i Verona :). Ok- det gjorde meg faktisk litt harmonisk og blid og bare se på det bildet og tenke på sommeren :).

Håper dere andre har det bare supert og at bildene bare popper opp- slik som de SKAL gjøre :).

7 kommentarer:

 1. hei!
  Vet ikke om det hjelper, men prøv en annen nettleser. Jeg har egentlig null peiling på data, men det har hjulpet med andre opplastningsproblemer i alle fall. Lykke til:)

  SvarSlett
 2. Jeg bruker 2 nettlesere.. jeg bruker explorer når jeg er på vanlig nett, som facebook, mail og alle andre nettisder, bortsett fra blogger.. da bruker jeg Chrome! Det samme gjøre moren min.. for av en eller annen grunn fungerer ikke blogger så veldig bra med explorer.. og man kan fint bruke begge nettlesere samtidig som jeg gjør akkurat nå.. har bloggen oppe i et vindu (altså chrome) og facebook oppe i et annet (explorer) :)

  Håper det løser seg for deg snart! Klem :O)

  SvarSlett
 3. Ah, Verona!
  Foreslår også veksle mellom nettlesere. Blogger har funka dårlig med IE, så da bytta jeg til Chrome. Men forleden så fikk jeg virusvarsel når jeg entra min egen blogg, uæææææææ. Da var det kun problemer i Chrome, ikke IE eller Firefox. Til å bli gal av. Håper det løser seg for deg.

  SvarSlett
 4. Takk for svar folkens. Jeg har veksla mellom ie og opera, med samme resultat. Men jeg får prøve litt andre nettlesere også, håper det gjør susen:).

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg er sååååå glad for å lese om at flere har problemer med å laste opp bilder. Jeg har alltid brukt Opera til å oppdatere Skyggebalkongen, men de siste par ukene har ikke det funket. Nå laster jeg opp bilder med IE, men gjør alt aller i Opera. Kjempeirriterende.
  NB: Google eier Blogger OG Chrome, synes det er rart om de har lagt inn endringer som tvinger folk til å bruke deres nettleser - det er vel ikke helt lov heller. De har endret mye i kulissene de siste ukene, håper det er en feil de retter etter hvert.

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg kom over bloggen din da jeg søkte etter løsninger på det samme problemet - fant du ut hva som var problemet?

  SvarSlett
 7. Jeg har også hatt dette problemet, i 3-4 uker. Jeg bruker Opera. I starten holdt det å restarte Opera. Nå bruker jeg IE til å laste op bilder, og Opera til resten. Er frustrerende hvor treg IE er når man er vant med superraske Opera, men siden andre har samme problem, håper jeg det blir fikset etter hvert, om det nå skyldes endringer i Opera eller hos Blogger.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...