Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

torsdag 9. juni 2011

Herlig helg med spennende besøk ;)

I helga som var har vi vært på mine foreldres hytte/campingvogn. Hadde strålende vær og koste oss masse!!! Ungene elsker å løpe rundt på gresset, på lekeplassen og selvfølgelig bade i det deilige 23 grader varme badebassenget. Jeg synes til tider det ble litt kaldt, men man må jo være med okkesom;).

På lørdagen fikk vi besøk..... En sjeik og hans fru dukket plutselig opp fra intet. Mine foreldre holdt på å le seg  ihjel for de forstod med en gang at det var mine svigerforeldre. De har i lengre tid tullet med at de skal ta på seg disse habittene og komme på besøk en helg. Kan tro folk snudde seg etter dem og hvisket og tisket... hehe. Mine foreldre ble ganske overrasket over at de faktisk torde å kle seg opp slik og traske gjennom hele ferieparken. Tøft gjort!!
Så fikk vi litt kakekos med alle besteforeldrene, veldig kjekt :).
Her går det stort sett i jobbing så det blir ikke så mye bloggetid dessverre. Håper å komme sterkere tilbake snart. Ønsker alle en strålende langhelg!!

10 kommentarer:

 1. hihihi :D
  så utrolig morsomt :D

  SvarSlett
 2. Hei Hege:-) Ler meg skakk av dine morsomme svigeforeldre, kan tenke meg at de fikk noen blikk. Er så morsomt med folk som tør å drite seg ut litt, noe det er alt for lite av rundt omkring spør du meg.

  Tusen takk igjen for at det ble jeg som trakk vinnerloddet i konkurransen din, og for de koselige ordene. Det betyr så mye!! Regner med at du fikk mailen min, ville bare legge igjen et lite spor fra meg her på bloggen også.

  Håper at du får en super kveld og at den kommende helgen blir like innholdsrik og fin. I Oslo har lavtrykket virkelig lagt seg, forhåpentligvis blir det ikke liggende så lenge.

  La meg forresten til som følger av den fine bloggen din, håper det er greit. Klem Christine

  SvarSlett
 3. Haha. Fantastisk. De er jo så kule!

  SvarSlett
 4. Hehe... utrulig morsomt :)
  Mail med adresse er sendt på nytt.

  Ønsker deg en flott pinsehelg!

  SvarSlett
 5. Haha, morsomt!! Kan tenke meg de ble overrasket da ja :)

  Klem :D

  SvarSlett
 6. hahaha, så stilig! syns det e så kjekt når folk faktisk tør å jør sånn.. :)
  ha ei fortsatt fine helg... :)

  SvarSlett
 7. Haha, utrolig tøft gjort!
  Kan tenke meg de fikk en del lange blikk :o)
  Fortsatt god pinse, kos deg!

  SvarSlett
 8. nå måtte jeg le høyt Hege:) må nesten nevnes til svigermor neste gang hun kommer innom butikken :) hahaha så stilig:D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...