Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

mandag 12. november 2012

Mitt hjerte:)

I vår/sommer lagde min kjekke datter med hjelp av min mor dette hjertet til meg:).
Jeg liker det kjempegodt og synes det er knallfint! Det henger nå på veggen ved denne potteskjuleren som jeg har fått av min svigermor, den er kjøpt på Landstil på Moi. Berre lekkert:).


Det nærmer seg jul, og jeg føler det går fortere og fortere. Nå må jeg snart få orden på kalendergaver og få startet litt på julegavene, det er jul før jeg vet ordet av det :). Tenker kanskje å lage noen hjemmebakte julegaver i år, sånn bare for kos:). Noen som har gode tips til det? Jeg har tenkt på krydderbrød eller cookies... men har lyst å prøve noe annet også. Tips mottas med takk!

Tenkte sånn plutselig på dette verset da jeg skrev innlegget her, så da tar jeg det med også:).
"Mitt hjerte er ditt" av Alf Prøysen:

Mitt hjerte er ditt, ditt hjerte er mitt,
og visa med seljelyd låter.
Min glede er din, din glede er min,
og sorgen er min når du gråter.


Ønsker dere alle en finfin uke!

3 kommentarer:

 1. sånne hjerter er så fine, og så blir det jo litt ekstra spesielt når det er laget av dine kjære :) kunne også tenkt meg et sånn et utfor. tips til hjemmelagede julegaver: små glass med lokk, som ungene kan male på, fylt med godter... hjemmelaga konfekt.. har ikke mer tips i farten, men det er noe vi har gitt bort :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips! Tenkte også noe lignende, får se om jeg finner noen fine glass med lokk:).

   Slett
 2. Kjempefint hjerte! Det er så kos med hjemmelagde gaver. Jeg har en kreativ kollega som bl.a. har laget kubbelys ved å dryppe stearin. Og så har hun laget badekuler med godlukt. En annen ting jeg lagde til mamma et år var en boks med hjemmelagede kort, som hun kunne gi videre til bursdager, takkekort osv. Kommer jo an på tiden man har til rådighet, for ting kan ta litt tid.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...