Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

tirsdag 30. oktober 2012

Teknisk innsikt....? og litt snø:)

Teknisk innsikt er vel ikke det jeg har mest av kan jeg vel fastslå.... Jeg klarer meg ganske greit, men av og til går det bare i stå- ofte av helt banale ting.... Enda godt at min mann har nok av kunnskaper på den tekniske fronten. Men han er jo ikke alltid til stede når jeg trenger teknisk hjelp:).
 
Forrige dagen dumpet det ned noen filmer fra Love Film i postkassen, og bare så det er sagt: det er IKKE Love Film i den forstand. Bare et lite heldig bedriftsnavn om du spør meg:). Betaler en sum i måneden så kan du leie så mange filmer du vil, kjempegreit!

Anyway: det var en barnefilm i forsendelsen som guttene ville se. Jeg puttet den i dvd'en, men ikke søren om den ville starte... Jeg trykket og klikket på alt jeg kunne komme på..... men det funket ikke. Jeg sa derfor til guttene at jeg dessverre ikke fikk satt på filmen, og at det sikkert var noe feil med den....
Da kommer det fra mellomsten på 5,5 år: "det kan jo ver at det e ein bluray, då går an isje på den spelaren.......då må me se an på den andre tv'en".
Eeeeeeeeh, det hadde ikke mamsen tenkt på og selvfølgelig var det en bluray når jeg sjekket det.... Filmen ble puttet inn i riktig spiller og gikk som bare det:). 
Godt guten har arva faren på det tekniske området....

Litt snø har vi ellers fått nyte her på vestlandet. Tilbragte deler av helgen i hagen... og det var bare kos. Nå er snøen borte såklart.
Her er teknikeren i arbeid mens søsteren er på skitur;)


Klart man kan gå på ski nå... er jo ikke sikkert det blir mer snø i år....Ellers er dagen travel her. Har allerede rukket en tur til tannlegen, nå straks skal jeg til fysioterapeut og i ettermiddag er det kiropraktor med poden. Etter det er det Yoga-tid for mor og karate for snuppa før leggetid og slenging på sofaen:). En god plan! En annen ting er at jeg må koordinere opp og ned i mente siden far i huset er på arbeidsreise og kommer sent hjem i kveld.... Etter at alle aktiviteter er opp og ferdiggjort:). Jaja, er det noe jeg har lært så er det å ta en og en ting om gangen, som regel går det godt!

Vil bare dele dette flotte sitatet jeg fant sånn pløtslich i helgen:
Livet skal ikke begripes, det skal gripes!!8 kommentarer:

 1. Hei, og takk for hilsen inne hos mæ ;)

  Ser barna koser sæ på den lille sneen dere fikk, her ligg sneen ennu, håper den blir liggende, for da er det straks mye lysere nå i mørketia vi går inn i nu :O)

  Ser du har dagens gjøremål klart, kos dæ masse.

  Ha en fin dag hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Imponerende av 5 åringen!!! Du den såpedispenser holderen er kjøpt på en interiørbutikk "Cornelia" på Ganddal :)

  SvarSlett
 3. Det var en artig historie, bluray har visst vi også. Ha en flott tirsdagskveld.

  SvarSlett
 4. haha.. Så gøy, bra med unger som har arvet litt teknisk innsikt..

  SvarSlett
 5. Hehe, moro, nesten litt flaut når de overkjører oss på teknologien. Tviler ikke på at Adrian himler med øynene og viser meg noe nytt om ikke så lenge.
  Ha en flott kveld.
  Stor klem

  SvarSlett
 6. Hehe ja de kidsa kan utrolig mye mer om tekniske dupeditter enn hva vi kunne når vi var små...

  Ha en riktig fin helg! :)

  SvarSlett
 7. Hei søte deg,
  må le... hihi!

  Ønsker deg en nydelig helg, takk for at du titter innom og legger igjen de søteste ord! Du er underbar!
  klem Maia

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...