Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

tirsdag 22. november 2011

Wordfeud og oppussing....


Plutselig dukket det opp et spill jeg ikke visste om. Wordfeud på mobilen. Har dere prøvd det?
Wordfeud var visst veldig kjekt og in blant de fleste av mine venninner fant jeg ut. Så da måtte jeg prøve- og ble bitt av basillen i første sekund! Knallkjekt. Det er rett og slett scrabble på mobilen mellom to personer :). Så nå blir det litt spilling rett og slett :).

Ellers har jeg veldig lite bilder å vise for tiden:(. Vi holder på å pusse opp gangen og har ikke trapp opp til andre etasje for øyeblikket. I andre etasje har vi pc'en jeg legger inn bilder på, derfor blir det heller lite slikt herfra. Jeg har masse nytt jeg vil vise frem.... har for eksempel vært på fotokurs- tatt masse bilder på Ølbergstranden som jeg veldig gjerne vil vise frem. Har også malt i gangen, satt opp garderobeskap og fått opp lamper! Kjekt når man ser en ende på oppussingen. Har holdt på i evigheter nå synes jeg og det hadde jo vært kjekt om det hadde vært ferdig snart. Helst til neste uke slik at jeg får hentet all julepynten som er på loftet!!!!! Jeg elsker jo å pynte til jul og noe pynt må jeg ha klart til advent............. Men det tror jeg vi sliter  med tidsmessig rett og slett. Jaja, det får gå som det går;). Jeg ser iallefall en ende på det nå!

Merker jo ellers at det er blitt høst/vinter. Om ikke på været spesielt så på formen til barna. Har syke barn hjemme på andre døgnet nå og bare krysser fingrene for at det kun blir feber og slakkhet.... vil for all del stå over oppkast om det er mulig!

Håper dere alle koser dere med juleforberedelser og kos! Det nærmer seg for hver dag nå :).

2 kommentarer:

  1. Det er jo kjempegøy spill som jeg også just har lært meg. Moro

    SvarSlett
  2. YES! Jeg har blitt helt spillegal denne uka og unnskylder meg med at det ikke er et sånt hjernedødt spill i det minste. :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...